Πε. Απρ 25th, 2024

Με δυναμική η επίσημη πρώτη του υποψήφιου δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας Παντελή Καμά (pics)

Με πρωτοφανή επιτυχία και ενθουσιασμό, κατά γενική ομολογία, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25/2/2019 στο π. εργοστάσιο Καχραμάνογλου, η προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ#ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», με ομιλητή τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Παντελή Καμά, ο οποίος παρουσίασε τις βασικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού του.

Την παρουσίαση έκανε η μόλις 16 χρονών Θεοδώρα!

Ο λόγος του κ. Παντελή Καμά, ήταν πρωτοποριακός και έδωσε τις απαντήσεις που απαιτούν οι πολίτες αυτή την δύσκολη εποχή, οι προτάσεις ήταν ρεαλιστικές και δίνουν διέξοδο και αναπτυξιακή προοπτική.

Στην ασφυκτικά γεμάτη, από δημότες του Κερατσινίου-Δραπετσώνας, αίθουσα, ο κ. Παντελής Καμάς, τόνισε μεταξύ άλλων: «…Φίλες και φίλοι,

«Η σημερινή σας συγκλονιστική παρουσία, αυτή η μαζική και αγωνιστική συγκέντρωση, παρά το ψύχος που υπάρχει έξω, βάζει τη σφραγίδα της, στην πορεία για τη μεγάλη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ που μαζί της θα φέρει:

ΑΛΛΑΓΗ για τον πολίτη. ΑΛΛΑΓΗ για τις ζωές μας ΑΛΛΑΓΗ για την πόλη μας.

Στη σημερινή μας συγκέντρωση, απαντάμε, σε ένα ερώτημα που ακούμε.

Ποιους έχω μαζί; Είμαι και έχω μαζί μου την περήφανη Τρίτη ηλικία Είμαι και έχω μαζί μου τη νέα γενιά, που δικαιούται να ζήσει σε μία πόλη που της αξίζει.

Είμαι και έχω μαζί μου τον πολίτη, που αξίζει να ζήσει σε μία πόλη ανθρώπινη, όμορφη, φιλική, έξυπνη ασφαλή.

Είμαι μαζί με τον ελεύθερο επαγγελματία, στον οποίο η πόλη και η δημοτική αρχή οφείλει να δώσει ευκαιρίες και δυνατότητες να αναπτύξει τη δημιουργικότητά του, ν ακούσει τη φωνή του, να αφουγκραστεί τις αγωνίες του.

Είμαι με τον συμπολίτη μας που αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης και θέλει τη στήριξή μας.

Εμείς προτάσσουμε τη συμμαχία των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης μας.

Απέναντι στην όξυνση και τη πόλωση, εμείς προτάσσουμε την ήρεμη αλλά διεκδικητική δύναμη.

Απέναντι στο Διχασμό της πόλης, εμείς προτάσσουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ.

Απέναντι στην παρελθοντολογία, εμείς προτάσσουμε την ΕΛΠΙΔΑ

Απέναντι στην επιστροφή στο χθες, εμείς προτάσσουμε την ΕΦΟΔΟ στο ΜΕΛΛΟΝ…»

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν: Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης,ο οποίος και χαιρέτισε την συγκέντρωση, ο π. βουλευτής κ. Κανέλλος Λάλος, ο οποίος και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, οι π. βουλευτές, κκ. Λιντζέρης, Διαμαντίδης, Νιώτης, Καρύδης, Τώνια Αντωνίου, οι π. δήμαρχοι Κερατσινίου, κ. Σαράφογλου, Κορυδαλλού, κ. Χρήστου, ο π. αντιπεριφερειάρχης νήσων, κ. Κατσικάρης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, κ. Πέτσας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Κερατσινίου-Δραπετσώνας, κ. Κλαουράκης, οι υπ. Βουλευτές, κα. Στεφανίδου, Διαμαντίδης, Μαλέλης, Στέλιος Μανουσάκης, κ.α.

Κατά γενική ομολογία, η συγκέντρωση του συνδυασμού ««ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ#ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», ήταν από τις πλέον επιτυχημένες των τελευταίων χρόνων και αποτέλεσε την αρχή μιας νικηφόρου πορείας προς τις εκλογές της 26η του Μάη.