Πα. Απρ 26th, 2024

Στα… θρανία για σεμινάριο επικοινωνίας ευρωβουλευτές της ΝΔ

Στα …θρανία κάθισαν οι νέοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, πριν ξεκινήσουν τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές τους εμφανίσεις εν όψει της κάλπης του Μαΐου.

Οι 15 υποψήφιοι, που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, διεκδικούν για πρώτη φορά την είσοδό τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ οι περισσότεροι δεν έχουν προηγούμενη πολιτική εμπειρία.

Έτσι, σήμερα το πρωί συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων στο ισόγειο των κεντρικών γραφείων της ΝΔ στην οδό Πειραιώς για το πρώτο τους σεμινάριο! Επί τρεις ώρες σχεδόν, άκουγαν με μεγάλη προσοχή τις συμβουλές και τις οδηγίες για το πώς να εκθέτουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις θέσεις του κόμματος για την Ελλάδα και την Ευρώπη, ενώ έγινε ευρεία συζήτηση με τα στελέχη της ΝΔ που είχαν αναλάβει την ευθύνη του «media training».

Το μίνι αυτό σεμινάριο επικοινωνίας πραγματοποίησαν ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη για θέματα στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας και ο Γιάννης Μαστρογεωργίου, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ παρέμβαση έκανε και η αναπληρώτρια διευθύντρια του γραφείου Τύπου του κόμματος, Κύρα Κάπη. Και οι τρεις ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από το πολύ υψηλό επίπεδο και τις γνώσεις που είχαν όλοι οι «γαλάζιοι» υποψήφιοι ευρωβουλευτές.