Τρ. Απρ 23rd, 2024

Παρουσία Μεϊμαράκη η επίσημη πρώτη του Πελοπίδα Καλλίρη στην Κόρινθο (pics)

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική περίοδος για τον αντιπεριφρειάρχη Κορινθίας και υποψήφιο δήμαρχο Κορινθίων Πελοπίδα Καλλίρη.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου «Θωμάς Θωμαΐδης», ο Πελοπίδας Καλλίρης παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής παράταξής του «Δύμανη Εξέλιξης» και τις βασικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

Τον Πελοπίδα Καλλίρη προλόγισε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στην υποψηφιότητά του κ. Καλλίρη, ενώ εξήρε το αξιόλογο αυτοδιοικητικό του έργο και την πορεία του στην Νέα Δημοκρατία. Το «παρών» στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην ομιλία του ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Πελοπίδας Καλλίρης θα είναι ένας καλός ανεξάρτητος δήμαρχος που δε θα διστάσει να συγκρουστεί για το συμφέρον της πόλης του, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως η παρουσία του δεν είναι φιλική αλλά θεσμική και δείχνει τη στήριξη της ΝΔ προς το πρόσωπό του.

Την ξεκάθαρη στήριξή τους στην υποψηφιότητα Καλλίρη εξέφρασαν μέσω επιστολής, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος έχει αναλάβει τον συντονισμό της ΝΔ για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και ο γραμματέας ΠΕ της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

Την επίσημη πρώτη του υποψήφιου δημάρχου Κορινθίων τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος «γαλάζιων» στελεχών, σημαντικές προσωπικότητες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και απλοί πολίτες του δήμου Κορινθίων.