Πε. Απρ 25th, 2024

«Γαλάζια» στήριξη στον Θύμιο Καραΐσκο για τον δήμο Λαμιέων

Τη στήριξή της στον υποψήφιο Δήμαρχο Λαμιέων, Θύμιο Καραΐσκο εκφράζει μέσω της αρμόδιας επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, η Νέα Δημοκρατία.

Σε δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Φθιώτιδας, επισημαίνεται η προσωπική επικοινωνία του Λευτέρη Αυγενάκη με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σπύρο Κωσταρά για την επισημοποίηση της στήριξης της παράταξης στον κ. Καραΐσκο.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας:

«Έπειτα από επικοινωνία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής την ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Λευτέρη Αυγενάκη  με τον  Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κ. Σπύρο Κωσταρά γίνεται γνωστό ότι:

Μετά από ομόφωνη απόφαση της αρμόδιας επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ η οποία εγκρίθηκε από τον Πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Λαμιέων θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Ευθυμίου Καραΐσκου».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον Νοέμβριο ο Θύμιος Καραΐσκος στην επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του είχε σταθεί στο θέμα των διαφορετικών αφετηριών που μπορεί να έχουν όσοι συγκροτήσουν το συνδυασμό του «Λαμία – Περήφανη Πόλη», σημειώνοντας όμως ότι ο προορισμός θα είναι κοινός, για μία πόλη πρότυπο.