Πε. Απρ 25th, 2024

Εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης ο Γιώργος Μαραγκός

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στο γραφείο του δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης ο δήμαρχος, Γιώργος Μαραγκός ανακοινώνοντας και επίσημα την υποψηφιότητα του για την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Ο Γιώργος Μαραγκός προχώρησε σε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής του Αρχής, έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θέλει να ακολουθήσει στη συνέχεια και κάλεσε τον κόσμο να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης για ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον.

Λίγο νωρίτερα, σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Μαραγκός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μια πράξη ΕΥΘΥΝΗΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ για το νησί μας και τους δημότες μας, μια ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, προκειμένου να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε ένα πολύ μεγάλο έργο που ξεκίνησε και βρίσκεται σε εξέλιξη. Με ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ διεκδικούμε το καλύτερο. Ένα μέλλον που ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ και ΑΞΙΖΕΙ η ΣΥΡΟΣ!».

Δείτε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του συνδυασμού του δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού στο παρακάτω βίντεο: