Πα. Μαρ 29th, 2024

«Καταιγίδα» στηρίξεων στην υποψηφιότητα του Πελοπίδα Καλλίρη για τον δήμο Κορινθίων

«Φωτιά» πήρε το πολιτικό σκηνιικό στον δήμο Κορινθίων λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου Κορινθίων Πελοπίδα Καλλίρη ότι πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Καλλίρης έκανε λόγο για «προσωπικότητες με τις οποίες συνδεόμαστε και συμπορευόμαστε με μια συμφωνία κοινών αρχών και ιδανικών για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Πολίτες που έχουν και τις ικανότητες και τη διάθεση να προσφέρουν».

Αμέσως μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση του υποψήφιου δημάρχου ακολούθησε «καταιγίδα» στηρίξεων στην υποψηφιότητα Καλλίρη από τοπικά στελέχη της Αυτοδιοίκησης.

Την αρχή έκανε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Πανταζής, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στην παράταξη του κ. Καλλίρη.

Ενώ στην συνέχεια την συμπόρευσή του στο πλευρό του Πελοπίδα Καλλίρη για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε το μέλος ΔΣ του Επιμελητηρίου Κορινθίας

και πρώην επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Θ. Θωμαίδη, Παναγιώτης Λουζιώτης.

Τέλος την αμέριστη στήριξή του στο πρόσωπο του κ. Καλλίρη για τον δήμο Κορινθίων εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο πρώην σύμβουλος του Βασίλη Νανόπουλου και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρήστος Κορδώσης.

Δείτε την ανακοίνωση του Χρήστου Κορδώση:

Στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής μου από τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», έθεσα ως αυτονόητη για μένα συνθήκη της αποτελεσματικής συνέχισης του καθημερινού αγώνα και της συμμετοχής μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τη συνύπαρξη συνοδοιπόρων με κοινές αρχές και προθέσεις, κοινό όραμα και συμφωνία στους τρόπους και τα μέσα υλοποίησής του.

Όταν αυτή η αδιαπραγμάτευτη συνθήκη συντρέχει, όταν τα διδάγματα της μέχρι σήμερα πορείας μου συνηγορούν, κι όταν η ανταπόκριση τωνσυμπολιτών μου είναι ήδη θετική, τότε η επιλογή μου έχει ήδη δικαιωθεί.

Όταν αυτή η επιλογή λαμβάνει παράλληλα και την απόλυτα θετική ανταπόκριση της κομματικής παράταξης την οποία υπηρετώ από τη θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Κορινθίας, τότε ο αγώνας ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων. Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει και ονειρευόμαστε!

Χρήστος Π. Κορδώσης
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κορινθίας

Δείτε την ανακοίνωση του Παναγιώτη Λουζιώτη:

«Στη μακρά πορεία της ενεργού συμμετοχής μου στα κοινά, η στάση και οι επιλογές μου ήταν  πάντοτε δημόσιες και ξεκάθαρες.

Επιλογές που προκύπτουν με συναίσθηση της ευθύνης που συνοδεύει την ιδιότητα του Πολίτη. Της ευθύνης ενός εκπαιδευτικού, που για περισσότερα από 20 χρόνια εργάζεται μαζί με το πραγματικό μέλλον του τόπου και της πατρίδας μας, τους νέους μας. Αλλά και της ευθύνης του επικεφαλής της παράταξης, που οι συνάδελφοι επαγγελματίες του Νομού Κορινθίας, εξέλεξαν πρώτη στο Επιμελητήριο.

Με τη βεβαιότητα ότι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει, ένα Δήμο σύγχρονο, αποτελεσματικό και ανθρωποκεντρικό, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του».

Παναγιώτης Λουζιώτης
Εκπαιδευτικός – Φροντιστής
Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κορινθίας