Κυ. Απρ 14th, 2024

Στην τελική ευθεία ο Πελοπίδας Καλλίρης για την ανακοίνωση του συνδυασμού του στον δήμο Κορινθίων

Την ανακοίνωση των προσώπων που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του για τον δήμο Κορινθίων προανήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος, Πελοπίδας Καλλίρης.

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων δήλωσε ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν δηλώσεις των «συνοδοιπόρων» στην μάχη της κάλπης. Ο κ. Καλλίρης έκανε λόγο για «Προσωπικότητες με τις οποίες συνδεόμαστε και συμπορευόμαστε με μια συμφωνία κοινών αρχών και ιδανικών για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Πολίτες που έχουν και τις ικανότητες και τη διάθεση να προσφέρουν».

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου Κορινθίων:

Στην γραπτή ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς μου για τον δήμο Κορινθίων, μίλησα για συνοδοιπόρους που με τιμούν με τη στήριξη και τη συμπόρευσή τους μαζί μου.

Προσωπικότητες με τις οποίες συνδεόμαστε και συμπορευόμαστε με μια συμφωνία κοινών αρχών και ιδανικών για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Πολίτες που έχουν και τις ικανότητες και τη διάθεση να προσφέρουν.

Στην τελική ευθεία για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, του οράματός μας για τον δήμο Κορινθίων και στελεχών του Συνδυασμού μας, τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν δηλώσεις των συνοδοιπόρων μας.

Ευχαριστώ τους ίδιους και τις οικογένειές τους για την ανιδιοτελή συμμετοχή τους σε μια γνήσια προσπάθεια διεκδίκησης καλύτερων ημερών για τον τόπο μας.

Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι μαζί τους.

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ