Πε. Απρ 25th, 2024

Παρουσία Πατούλη, Οικονόμου η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιώργου Χριστόπουλου για τον δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου καθώς και όνομα του συνδυασμού του «Δύναμη Αλλαγής», ανακοίνωσε και επίσημα ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Χριστόπουλος, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του εστιατορίου «Oceanis» στη Ραφήνα.

Μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Χριστόπουλου έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο πρ. βουλευτής Νίκος Καντερές, ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Γιάννης Σμέρος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, οι αντιδήμαρχοι Ραφήνας – Πικερμίου Αντώνης Παλπατζής και Γιώργος Χαχολάκης, η πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ Ραφήνας – Πικερμίου Δέσποινα Γκικάκη καθώς και ο γιος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Αλέξανδρος.

Το καλωσόρισμα και την παρουσίαση έκανε η δημοσιογράφος Χαρά Ξάνθη, ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο οποίος τόνισε αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του κ. Χριστόπουλου:

«Μία πολύ δυναμική και ουσιαστική και πιστεύω πολύ σημαντική επανεκκίνηση για τα ζητήματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση του τόπου της Ραφήνας και του Πικερμίου. Μπορεί, πρέπει, έχει την εμπειρία και του ευχόμαστε να δώσει πλέον, όχι στο πολίτη, στο δημότη τη “θεραπεία” του να ζει καλά , να είναι καλά, να μπορεί να προσφέρει τη δυνατότητα της καλύτερης δυνατής ζωής στο τόπο του και γι’ αυτό αγαπητέ Γιώργο ….προσωπικά θα ήθελα στο αύριο της τοπικής αυτοδιοίκησης να είμαστε σε ένα κοινό στίβο»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε ότι στην απόφαση του να είναι ξανά υποψήφιος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι η παρότρυνση των δημοτών της Ραφήνας και του Πικερμίου. Στην ομιλία του ανέφερε για το έργο που επιτέλεσε κατά την διάρκεια της δημαρχιακής του θητείας, ενώ απεύθυνε κάλεσμα για συνεργασία στους άλλους συνδυασμούς.

Στην πρώτη εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου παρευρέθηκαν πολλά πρόσωπα της Αυτοδιοίκησης όπως: οι αντιδήμαρχοι Ραφήνας – Πικερμίου Αντώνης Παλπατζής και Γιώργος Χαχολάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δαμιανός Φαφούτης και Γιώργος Γιάννακας, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, ο διευθυντής του ΔΟΠΑΠ Βασίλης Σπαντούρος, ο πρ. Κοινοτάρχης Πικερμίου Βαγγ. Ξηντάρας, οι πρ. αντιδήμαρχοι  Κάρλος και Παπαδοπούλου, ο πρ. δημοτικός σύμβουλος Ευαγγ. Μαυρουδής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας Γιώργος Κικής, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Πέππας και Μπαϊρακτάρης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παλλήνης Κωστής Σμέρος.

Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε ο αγιασμός και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον πατέρα Δημήτριο, του Ι.Ν της Παντοβασίλισσας Ραφήνας.