Τε. Απρ 24th, 2024

Πως διαμορφώνεται το «παζλ» των υποψηφίων στον δήμο Οιχαλίας

Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον δήμο Οιχαλίας εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Τέσσερεις υποψηφιότητες δήμαρχοι έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, ενώ τα σενάρια θέλουν ρο επόμενο χρονικό διάστημα να προκύψουν κι άλλες υποψηφιότητες.

Συγκεκριμένα, την κάθοδό τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές έχουν ανακοινώσει επίσημα ο νυν δήμαρχος Αριστείδης Σταθόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας Κώστας Δημητρακόπουλος, ο υποψήφιος  της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κώστας Ρεϊτζόπουλος και ο πρώην δήμαρχος Είρας Γιάννης Αδαμόπουλος.

Δεδομένη επίσης θεωρείται η υποψηφιότητα της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώτας Γεωργακοπούλου, η οποία παρουσίασε αξιόλογη δυναμική στις δημοτικές εκλογές του 2014. Παράλληλα, το ενδιαφέρον του για τον δημαρχιακό θώκο του μεσσηνιακού δήμου έχει εκδηληλώσει ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κόνιαρης, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις.

Τέλος στην τοπική κοινωνία του Μελιγαλά γίνονται ζυμώσεις από την πλευρά του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σπύρου Αδαμόπουλου, ενώ συζητήσεις και συναντήσεις πραγματοποιούνται και από την πλευρά του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης και  αντιπροέδρου του συμβουλίου Γιάννη Παπαδόπουλου.