Πε. Απρ 25th, 2024

«Τσουνάμι» υποψηφίων από τον Γιάννη Σμυρνιώτη για τον δήμο Τρίπολης

Μετά την επίσημη ανακοίνωση στήριξης της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Γιάννη Σμυρνιώτη για τον δήμο Τρίπολης, δια στόματος του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στην αρκαδική πρωτεύουσα, ο υποψήφιος δήμαρχος μπαίνει δυναμικά στο προεκλογικό παιχνίδι ανακοινώνοντας μια σειρά από «δυνατά» ονόματα, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της «Νέας Τρίπολης». Στόχος του «εκλεκτού» της ΝΔ για την Τρίπολη είναι η συγκρότηση ενός μοντέρνου συνδυασμού, που θα περιλαμβάνει πρόσωπα με σπουδαία επαγγελματική κατάρτιση και διάθεση να προσφέρουν στον τόπο.

Η πρώτη ηχηρή υποψηφιότητα στον συνδυασμό του Γιάννη Σμυρνιώτη ήταν του επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Ποταμιού στην Αρκαδία Πέτρου Σαραντάκη, ο οποίος δήλωσε ότι τάσσεται στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου, προκειμένου να ολοκληρωθεί το σπουδαίο έργο το οποίο ξεκίνησε στην θητεία του ως δήμαρχος Τρίπολης από το 2010 έως το 2014.

Εν συνεχεία ο υποψήφιος της ΝΔ για τον δημαρχιακό θώκο Τρίπολης «έκλεισε» για το ψηφοδέλτιό του την ασφαλίστρια και πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, η οποία δήλωσε ότι στην κάθοδό της στις δημοτικές εκλογές οδήγησε η αγάπη της για την πόλη και η διάθεσή της να συνεισφέρει στη επίλυση των προβλήμάτων των συνδημοτών της.

Την ψήφο των συμπολιτών της μέσα από την συμμετοχή της στην παράταξη του πρώην δημάρχου αξιώνει η  Αναστασία Ομήρου – Σπυροπούλου. Μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ότι «Οι γνώσεις της αλλά η εμπειρία της στο χώρο της Εκπαίδευσης, της Πληροφορικής και του Πολιτισμού την καθιστούν πολύτιμη συνεργάτιδα στη Νέα Τρίπολη που θέλουμε να δημιουργήσουμε.»

Μια σημαντική επιτυχία για τον Γιάννη Σμυρνιώτη είναι η συνεργασία με τον Υποστράτηγο (ε.α.) Πέτρο Αλμπάνη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Τρίπολη» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. «Η συσσωρευμένη εμπειρία του Πέτρου σε όλα τα παραπάνω αντικείμενα αλλά και αποδεδειγμένη – και με την απονομή πολλών ηθικών αμοιβών – ικανότητά του στην Διοίκηση και Διαχείριση Προσωπικού τον καθιστούν πολύτιμο συνεργάτη στην δημιουργία του Νέου, ισχυρού και αποτελεσματικού, Δήμου Τρίπολης που θέλουμε να δημιουργήσουμε μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον», ανέφερε σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος.

Ο οικονομολόγος Μάκης Μπουρτσουκλής θα δώσει την «μάχη» του δήμου Τρίπολης στο πλευρό του πρώην δημάρχου, διεκδικώντας μια έδρα στο δημοτικό συμβούλιο της πολή, ο οποίος έχει άριστη γνώση των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου, αποτελώντας ένα «δυνατό χαρτί» στα χέρια του υποψήφιου δημάρχου.

Παράλληλα, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το 2018 ο Γιάννης Σμυρνιώτης ανακοίνωσε την ένταξη του νεότερου μέχρι στιγμής υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στην δημοτική παράταξη «Νέα Τρίπολη». Ο λόγος για τον 26χρονο επιχειρηματία Ηλία Τυροβολά, ο οποίος θα φέρει στην παράταξη του πρώην δημάρχου μια νέα προοπτική, καθώς αποτελεί ένα νέο πρόσωπο με φρέσκες ιδέες αλλά στενή σχέση με την τοπική αγορά της Αρκαδίας.

Στην παράταξη Σμυρνιώτη για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές εντάχθηκε το στέλεχος  της εταιρείας COSMOTE, Παναγιώτης Ανδριανάκος,  ο οποίος έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση εκπροσωπώντας τους συναδέλφους του στα όργανα των εργαζομένων του ΟΤΕ τα προηγούμενα χρόνια, ενώ η εμεπιρία του στις νέες τεχνολογίες θα βοηθήσουν στη δημιουργίας του Νέου Έξυπνου δήμου Τρίπολης, που αποτελεί βασική επιδίωξη του υποψήφιου δημάρχου.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Νέα Τρίπολη» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα είναι ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Βασίλης Ψυχογυιός, ο οποίος ασχολείται ενεργά με τον Αθλητισμό και είναι μέλος του Δ.Σ. Αθλητικού Σωματείου με τμήματα μπάσκετ και στίβου επί σειρά ετών, ενώ έλκει την καταγωγή του από την Τεγέα. Ο υποψήφιος δήμαρχος τον καλωσόρισε στον συνδυασμό του λέγοντας: «Βασίλη, σε ευχαριστούμε για την απόφασή σου, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα για ένα Νέο Ισχυρό και Σύγχρονο Δήμο Τρίπολης που θα έχει ως βασική συνιστώσα την ανάδειξη της Ιστορικής Κληρονομιάς, του Πολιτισμού και κυρίως των αδιαμφισβήτητων παραγωγικών δυνατοτήτων της Τεγέας.»