Πε. Απρ 25th, 2024

Οι υποψηφιότητες της ΝΔ στην Αττική

Στους στόχους της περαιτέρω αποδόµησης της κυβερνητικής ρητορικής, αλλά και της προσέγγισης µε κοινωνικές οµάδες στις οποίες βάσει των δηµοσκοπήσεων υπάρχουν περιθώρια αύξησης των ερεισµάτων της Ν.∆. επικεντρώνεται η «γαλάζια» στρατηγική για το πρώτο διάστηµα του 2019.

Στο πλαίσιο αυτό, η Πειραιώς θα αναδείξει ακόµα περισσότερο τα ψέµατα του διδύµου Τσίπρα – Καµµένου και τις σκανδαλώδεις υποθέσεις στις οποίες εµπλέκονται κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, ενώ ταυτόχρονα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εξακολουθήσει να επενδύει στο επιτυχηµένο -όπως το χαρακτηρίζουν στενοί συνεργάτες του- µοντέλο των προσωπικών επαφών µε τους πολίτες.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο µέτωπο, η αξιωµατική αντιπολίτευση έχει βάλει στο µικροσκόπιο εννέα υπουργούς, προκειµένου να διερευνηθεί η εµπλοκή τους σε υποθέσεις όπως της ∆ΕΠΑ και του περιβόητου Πετσίτη, της εξαγοράς από τη ∆ΕΗ της προβληµατικής εταιρείας του προέδρου των Σκοπίων, της χρονικής παράτασης της σύµβασης για την εκµετάλλευση του αεροδροµίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», της διαχείρισης των κονδυλίων για το Προσφυγικό ή ακόµα και του θέµατος της πώλησης βληµάτων στη Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε περισσότερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας.