Τις τάσεις που επικρατούν στον δήμο Φυλής εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών καταγράφει η µέτρηση που πραγµατοποίησε η εταιρεία Opinion Poll για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Εντυπωσιακό προβάδισμα του νυν δημάρχου Φυλής, Χρήστου Παππού, καταγράφεται στο «ντέρμπι» με έναν ακόμη «βετεράνο» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον επί 12ετία δήμαρχο, Δημήτρη Μπουραΐμη.
Οι πολίτες αξιολογούν θετικά το έργο του κ. Παππού στον δήμο Φυλής, καθώς πολύ και αρκετά ικανοποιημένο δηλώνει το 66,3% των πολιτών.
Ο κ. Παππούς είναι πρώτος, επίσης, στη λίστα δημοτικότητας, με τις θετικές γνώμες για το πρόσωπό του να φτάνουν το 70,9%, με ιδιαίτερα θετικές γνώμες τόσο στους ψηφοφόρους της Ν.Δ. όσο και σε αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ.
Για τον κ. Μπουραΐμη, οι θετικές γνώμες βρίσκονται στο 23,2% και οι αρνητικές στο 46,0%.
Στο ερώτημα της πρόθεσης ψήφου με αναγωγή, ο κ. Παππούς συγκεντρώνει το 48,4%, έναντι μόλις 13,2% του κ. Μπουραΐμη, ενώ οι κ. Ρούσσας και Κουλοχέρης βρίσκονται στο 5,0% και 4,4%, αντίστοιχα. Ακολουθούν ο κ. Τσουμπρής με 2,4% και ο κ. Τσέλας με 1,5%.
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.