Πε. Απρ 18th, 2024

Εκτός προεκλογικής «κούρσας» ο Λαφαζανίδης στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου – Αναλαμβάνει o Κλεάνθης Μανδαλιανός

Με τη στήριξη του πρώην δημάρχου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δυναμική Ενότητα – Δυναμική Παρέμβαση», Στάθη Λαφαζανίδη και του επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία» Κωστή Σωτηράκη, ο ιατρός Κλεάνθης Μανδαλιανός θα διεκδικήσει την δημαρχία Κορδελιού Ευόσμου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σήμερα η τριανδρία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου ανακοινώθηκε επίσημα η υποψηφιότητα του Κλεάνθη Μανδαλιανού, ξεκαθαρίζοντας το προεκλογικό  τοπίο για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Ο Κωστής Σωτηράκης αναμένεται να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου ενώ ο Στάθης Λαφαζανίδης υποστήριξε ότι αποσύρεται από την ενεργή δράση στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ωστόσο οι φήμες τον θέλουν να μεταφέρεται στον β΄ βαθμό αυτοδιοίκησης, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Στάθης Λαφαζανίδης αναφορικά με την επιλογή του κ. Μανδαλιανού δήλωσε ότι «Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε νέα παιδιά, νέες δυνάμεις», υποστηρίζοντας ότι θα βοηθήσει την νέα αυτή προσπάθεια μέσα από την εμπειρία του.

Εν συνεχεία ο πρώην δήμαρχος τόνισε πως «είναι εργατικός, τίμιος και βάζει στόχους, γι’ αυτό και ο συνδυασμός μας αποφάσισε να τον στηρίξει. Εμείς θα είμαστε από δίπλα του».

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν σε άλλο δήμο δυο συνδυασμοί που στην προηγούμενη τετραετία πήραν τόσο μεγάλο ποσοστό και τώρα προχωρούν σε μια τέτοια σύμπραξη», είπε από την πλευρά του ο κ. Σωτηράκης και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι ο κ. Μανδαλιανός έχει τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ένας δήμαρχος και τα οποία χρειάζονται σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που περνάει ο τόπος και η τοπική αυτοδιοίκηση».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, στην συνέχεια απήρε τον λόγο και ευχαρίστησε τους κ.κ. Λαφαζανίδη και Σωτηράκη.

Χαρακτήρισε ώριμη την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά ενώ σχολίασε την απειρία του στο χώρο αυτό. «Μπορεί να με κατηγορήσουν για έλλειψη πείρας, αλλά εγώ είμαι διατεθειμένος να είμαι κοντά στους συμπολίτες μου. Η απειρία διορθώνεται, η αναξιοπρέπεια δεν διορθώνεται» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανδαλιανός τονίζοντας ότι δεν είναι πολιτικός αλλά ένας άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του, αφού γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει και εργάζεται στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. «Ονειρεύομαι έναν δήμο με ποιότητα ζωής», συμπλήρωσε ο υποψήφιος δήμαρχος .

Στα μέσα Ιανουαρίου αναμένεται να ανακοινωθούν το όνομα και οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού καθώς και τα πρώτα ονόματα που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο.