Σα. Απρ 20th, 2024

Μήνυμα ενότητας στέλνει η Ρένα Καραλαριώτου για τον δήμο Λαρισαίων – Συνάντηση δημοτικών συμβούλων (pics)

Συνάντηση νυν και πρώην δημοτικών συμβούλων, υποψηφίων και στελεχών, που τα προηγούμενα χρόνια συμμετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον δήμο Λαρισαίων με τους συνδυασμούς «Λάρισα –Νέα Αρχή» και «Λάρισα – Πόλη του αύριο», πραγματοποιήθηκε χθες σε ξενοδοχείο της πόλης, με πρωτοβουλία της υποψηφίου δημάρχου Ρένας Καραλαριώτου. 

Την συνάντηση χαιρέτησαν ο πρώην δήμαρχος Κώστας Τζανακούλης και ο Θανάσης Μαμάκος.

Η Ρένα Καραλαριώτου, η οποία στην αρχή της ομιλίας της χαιρέτισε την απόφαση των δύο συνδυασμών να ενωθούν και να διεκδικήσουν τις εκλογές ενωμένοι με ένα συνδυασμό και ευχαρίστησε τον πρώην δήμαρχο Κώστα Τζανακούλη, τον Θανάση Μαμάκο και όλα τα στελέχη, τα οποία συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή και τόνισε μεταξύ άλλων:
«Όπου η ενότητα, εκεί είναι η νίκη» έλεγαν οι Λατίνοι. Και πράγματι, σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είμαι πεπεισμένη ότι η ενότητα που πετύχαμε, εκφράζει τη θέληση, την επιθυμία της πλειοψηφίας των πολιτών της Λάρισας και θα φέρει τη νίκη.

Όμως, αυτό ήταν μόνο η αρχή. Η συμμαχία μας αυτή έτυχε και τυγχάνει θερμής αποδοχής από τους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες. Κάθε μέρα και νέες δυνάμεις και νέες ομάδες πολιτών και προσωπικότητες της πόλης, δηλώνουν την υποστήριξή τους και θέλουν να συμμετέχουν στον κοινό μας αγώνα

Αναφερόμενη στην στήριξη του νέου συνδυασμού από την Νέα Δημοκρατία, η υποψήφια δήμαρχος τόνισε:
«Θέλω να είμαι ξεκάθαρη: Η στήριξη κομμάτων στον συνδυασμό μας είναι αποδεκτή και καλοδεχούμενη. Τα κόμματα άλλωστε αποτελούν κυρίαρχο συστατικό της δημοκρατίας μας.
Όμως, για εμάς «ένα είναι το κόμμα»: Η Λάρισα! Μόνο από τους πολίτες της Λάρισας αντλούμε δύναμη και παίρνουμε «γραμμή». Και μόνο σε αυτούς δίνουμε λογαριασμό.»

«Ξεκινάμε το διάλογο με τους φορείς και τους πολίτες. Στόχος μας είναι να ακούσουμε και να καταγράψουμε τις σκέψεις, τις ιδέες, τις προτάσεις του κάθε συμπολίτη μας για να τις συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμά μας, που, μαζί με εξειδικευμένους επιστήμονες, ετοιμάζουμε για την επόμενη μέρα.
Στην κατάρτιση του προγράμματος μας, η Γνώμη κάθε Λαρισαίου μετράει!
Οι ιδέες και οι προτάσεις όλων θα συμβάλλουν καθοριστικά στην προσπάθεια μας για να δώσουμε τις λύσεις που απαιτούνται» ανέφερε η κα Καραλαριώτου.

Στο τέλος της ομιλίας της η κα Καραλαριώτου κατέληξε:
«Λιγότεροι από έξι μήνες μας μας χωρίζουν από τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Τις εκλογές που θα κρίνουν το μέλλον της πόλης μας. Έχουμε δημιουργήσει μια ισχυρή συμμαχία με στόχο να οικοδομήσουμε μια νέα, σύγχρονη Λάρισα.

Θέλουμε να βγάλουμε την πόλη μας από το τέλμα και να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες – και είναι πολλές – που έχει.Θέλουμε όλους τους δημότες στο πλευρό μας.Γιατί ο ρόλος μας είναι ενωτικός.
Το ρεαλιστικό και σύγχρονο πρόγραμμά μας θα γίνει «φάρος» στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Θέλουμε μια άλλη, σύγχρονη, ευρωπαϊκή Λάρισα και θα τη δημιουργήσουμε με τον κοινό μας αγώνα και τη στήριξη όλων.
Δεν θα είναι απλά μια νίκη του συνδυασμού μας. Θα είναι η νίκη της νέας, σύγχρονης, ευρωπαϊκής Λάρισας, που όλοι ονειρευόμαστε