Πα. Απρ 19th, 2024

«Οργώνει» την Ελλάδα ο Αυγενάκης εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών

Από την Πάτρα, όπου βρέθηκε την προηγούμενη Πέμπτη, ταξίδεψε μέχρι τη Λάρισα, για να παραβρεθεί το βράδυ της Παρασκευής στο καζαναριό του Λάσκου Μανδηλά, ενός από τους πλέον αγαπητούς Τυρναβίτες επιχειρηματίες.

Ο λόγος για τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος, προσκεκλημένος του προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας, Χρήστου Καπετάνου, βρέθηκε ενώπιον… τριακοσίων και πλέον ατόμων, σε μια συγκέντρωση που είχε όλα τα χαρακτηριστικά πολιτικής εκδήλωσης.

Ανάμεσα σε κλαρίνα και λίρες κρητικές, ο γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. έσπευσε να στηρίξει την υποψηφιότητα του μηχανολόγου μηχανικού Γιάννη Κόκκουρα στον Τύρναβο. Αυτό κρίθηκε απαραίτητο, καθώς στον Τύρναβο αναμένεται η εκ νέου υποψηφιότητα του πρώην υφυπουργού και βουλευτή του ΛΑΟΣ, Αστέριου Ροντούλη, ο οποίος εμφανίζεται ενισχυμένος, καθώς έχει καταφέρει να εξασφαλίσει τη στήριξη κάποιων σημαντικών «γαλάζιων» στελεχών της επαρχίας Τυρνάβου.

Ο Αυγενάκης, ενημερωμένος με κάθε λεπτομέρεια για όλα όσα συμβαίνουν σε όλους τους δήμους της Ελλάδας, έχοντας στο πλευρό του τους «γαλάζιους» βουλευτές Λάρισας, Χρήστο Κέλλα και Γιώργο Κατσιαντώνη, προσπαθεί να κλείσει τα μέτωπα πριν να είναι αργά. Ίσως γι’ αυτό, εκείνο το βράδυ στον Τύρναβο, είχε κουβέντα χαμηλόφωνη με τον Κώστα Αγοραστό και τον δήμαρχο Ελασσόνας, Νίκο Ευαγγέλου. Την επομένη έφυγε για τον Βόλο, με στόχο τη στήριξη της Νάνσυς Καπούλα, η οποία διεκδικεί την δημαρχία.

Ολόκληρος ο κομματικός μηχανισμός της Ν.Δ. λειτουργεί σαν να έχουμε εκλογές σε μία εβδομάδα.