Τε. Απρ 24th, 2024

Με «γαλάζια» στήριξη ο Θάνος Σκάρλος στον δήμο Σοφάδων

Σε έντονους προεκλογικούς ρυθμούς κινείται ο δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος, που διεκδικεί την επανεκλογή στο δημαρχιακό θώκο Σοφάδων. Ο κ. Σκάρλος κατέρχεται στην «μάχη» της 26ης Μαΐου με την πλήρη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε πρόσφατη εκδήλωση που διοργανώθηκε από την τοπική οργάνωση της ΝΔ Σοφάδων με θέμα «Αυτοδιοικητικές εκλογές και οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας», παρουσία του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κώστα Τσιάρα και πληθώρα τοπικών στελεχών, δόθηκε η επίσημη στήριξη της Πειραιώς στο πρόσωπο του νυν δημάρχου δια στόματος Κώστα Τσιάρα.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσιάρας αναφερόμενος στον δήμαρχο δήλωσε «Έχουμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση. Το πρώτο βήμα σ’ αυτή την προσπάθεια είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη, για τη νίκη των υποψηφίων που στηρίζει η ΝΔ υπογραμμίζοντας πως είναι αυτονόητο πως η ΝΔ στηρίζει τον επιτυχημένο Δήμαρχο Θάνο Σκάρλο».

Αναφορικά με τις στηρίξεις  που θα δώσει το κόμμα στους υποψηφίους δημάρχου «Η ΝΔ έχει καταλήξει σε στήριξη συγκεκριμένων ανθρώπων που καταξιωμένοι, που ενώνουν τις τοπικές κοινωνίες και βοηθούν να εξελιχτούν. Ένας πετυχημένος Δήμαρχος ο Θάνος Σκάρλος είναι η επιλογή που όλοι πρέπει να στηρίξουμε δυνατά. Δίνει την ευκαιρία να στείλουμε μήνυμα ενότητας. Ότι η Ελληνική κοινωνία είναι ενωμένη. Θέλω και από τους Σοφάδες να στείλουμε μήνυμα ενότητας. Ξέρω ότι μπορεί να υπάρχουν παράπονα. Αν δεν ξεπεράσουμε τον εαυτό μας όμως σε αυτή την κρίσιμη στιγμή το στοίχημα θα έχει χαθεί».