Πε. Μαρ 28th, 2024

Με απόφαση ΝΟΔΕ ο Πελοπίδας Καλλίρης υποψήφιος για τον δήμο Κορινθίων

Κάτι παραπάνω από σαφές ήταν το αποτέλεσμα της εσωτερικής ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε στην διευρυμένη συνέλευση της ΝΟΔΕ Κορινθίας, που είχε ως αντικείμενο την απόφαση σχετικά με την πρότασή της προς τα κεντρικά του κόμματος για την υποψηφιότητα στο Δήμο Κορινθίων  για το πρόσωπο που θα διεκδικήσει τον δήμο για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως είχε γράψει το kalpi19.gr, σε  ψηφοφορία τέθηκαν ο Πελοπίδας Καλλίρης και ο Βασίλης Νανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος το 2014. Σε  σύνολο ψηφισάντων που ξεπέρασε τα 60 άτομα, πάνω από 40 στελέχη υποστήριξαν την υποψηφιότητα του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας και λιγότεροι από 10 την υποψηφιότητα Νανόπουλου.

Παρά το γεγονός ότι ο Βασίλης Νανόπουλος εμφανιζόταν αποφασισμένος να διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο, μετά το πέρας της διαδικασίας, η αποφασιστικότητα αυτή θόλωσε, ειδικά από τη στιγμή που όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία δεσμεύτηκαν ότι θα σεβαστούν το αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο Βασίλης Νανόπουλος δεν στηρίχθηκε από κανένας από τους πρώην στενούς του συνεργάτες, με τους περισσότερους να εκφράζουν την απορία για τους λόγους που τον οδήγησαν να μπει στη διαδικασία ψηφοφορίας.

Τοπικοί παράγοντες της ΝΔ στη περιοχή σχολίαζαν πάντως ότι η υποψηφιότητα του Πελοπίδα Καλλίρη πρέπει να θεωρείται σίγουρη και η ανακοίνωση ονομάτων για τον συνδυασμό είναι απλά θέμα χρόνου. Πλέον όλοι περιμένουν να δουν πώς θα κινηθεί ο Βασίλης Νανόπουλος το προσεχές διάστημα αφού το μοναδικό που μπορεί να κάνει είναι να ανακοινώσει ανεξάρτητο συνδυασμό, χωρίς κανένα «γαλάζιο» στέλεχος