Κυ. Απρ 14th, 2024

Μεϊμαράκης: Όλοι ενωμένοι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα πάμε προς τη νίκη

Συνεδρίασε το πρωί η Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας υπό τον πρόεδρό της και πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

“Είχαμε σήμερα μια ενημερωτική συνάντηση με την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου. Και θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω και τον Γενικό Διευθυντή του Κόμματος και τον Γραμματέα για την οργανωτική πορεία προς το Συνέδριό μας”, δήλωσε μετά το πέρας της συνεδρίασης ο κ. Μεϊμαράκης.

“Το 2019 είναι ένα έτος εκλογών, πολλαπλών εκλογών μάλιστα. Και η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι έτοιμη για να δώσει τη μάχη για τη μεγάλη νίκη στις εθνικές εκλογές.

Άρα το μήνυμα που θα εκπέμψουμε από εκεί θα είναι ότι το πρόγραμμά μας, οι αρχές μας, οι αξίες μας, μπορούν να πάνε την Ελλάδα πιο μπροστά και ενωμένοι όλοι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπροστά θα πάμε προς τη νίκη”, κατέληξε.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας στο twitter μετά τη συνεδρίαση, σχολίασε: Σε μεγάλα κέφια ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου.