Την πρωτεύουσα της Αρκαδίας θα επισκεφθεί το ερχόμενο Σάββατο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα δώσει το «παρών» στην εκδήλωση υποστήριξης για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα.
Η εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από τις ΝΟΔΕ Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 19:00 μμ, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη με κεντρικό ομιλητή τον δήμαρχο Καλαμάτας και υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το βήμα του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου θα ανακοινώσει την επίσημη στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητά του Γιάννη Σμυρνιώτη για τον δήμο Τρίπολης.
Στοχεύει στην ουσιαστική μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου και την εξυπηρέτηση ντόπιων και επισκεπτών.
Αλλάζει ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης.
Εγκρίθηκε χρηματοδότηση από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο επίκεντρο του εθνικού σχεδιασμού.
Υπογράφηκε η σύμβαση για τη συντήρηση και τον επανεξοπλισμό του ελικοδρομίου Σαμοθράκης.