Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος, ορίστηκε τιμητικά από τον Νίκο Χαρδαλιά ως Πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής στην Αμερική.
Πάντα έχοντας στο πλευρό της στον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο, η Μαρίνα Μενούνος συναντήθηκε με τον Νίκο Χαρδαλιά στο γραφείο του για να της παρουσιάσει αναλυτικά τα μεγάλα έργα υποδομής που γίνονται στην Αττική.
Η πασίγνωστη παρουσιάστρια ενημερώθηκε για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιφέρειας για τα επόμενα χρόνια αλλά και για το ολιστικό πρόγραμμα που αφορά την ανάδειξη του τουρισμού και του πολιτισμού της Αττικής σε διεθνές επίπεδο.
Η Μαρία Μενούνος παρουσίασε στον Νίκο Χαρδαλιά τις προτάσεις της με σκοπό να ανοίξουν «δρόμοι» επικοινωνίας με την αμερικανική αγορά ώστε η Αττική να διαφημιστεί ως δημοφιλής προορισμός για αναψυχή και επαγγελματικά ταξίδια.
Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά
«Ένα από τα πιο λαμπερά και αναγνωρίσιμα πρόσωπα της Ελληνικής Ομογένειας στηρίζει την προσπάθειά μας για τη διεθνή προβολή της Αττικής μας.
Η κορυφαία ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος είναι η Πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής σε όλη την Αμερικανική ήπειρο, μεταφέροντας το δυναμικό στίγμα της νέας εποχής που οραματιζόμαστε.
Είχα τη χαρά να υποδεχτώ τη Μαρία και τον σύζυγό της στο γραφείο μου, όπου συζητήσαμε για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που ετοιμάζονται στην Αττική, αλλά και την οργανωμένη προσπάθεια για την ενίσχυση του διάσημου τουριστικού προϊόντος μας.
Ως άνθρωπος που έχει πάντα την Ελλάδα στην καρδιά της, η Μαρία Μενούνος μας παρουσίασε τις προτάσεις της για να ανοίξουν νέοι δίαυλοι επικοινωνίας, ώστε να γίνει η Περιφέρεια Αττικής η πρώτη επιλογή των Αμερικανών για διακοπές και επαγγελματικά ταξίδια.
Στο URBACT City Festival, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, σε μία από τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές συναντήσεις…
Για τα μεγάλα έργα υποδομής που υλοποιούνται και σχεδιάζονται στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και για…
Τα πρωτόκολλα ασφαλούς διαφυγής και ο συντονισμός όλων των φορέων σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης, σεισμού…
Είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας με στόχο την αξιοποίηση της τεχνολογίας για μια πιο εύκολη καθημερινότητα…
Ένα νέο, ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ ολοκληρώθηκε και παραδίδεται στα παιδιά και τους νέους της Παναγιούδας…
Δευτέρα 2 έως Πέμπτη 5 Νοεμβρίου: 15:00 – 19:00, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου: 09:00 – 13:00,…