slider

Με τη συμπαράσταση του Δημάρχου Αγίου Δημητρίου Στέλιου Μαμαλάκη επανέρχονται στις θέσεις τους 14 συμβασιούχοι του τμήματος καθαριότητας

Σ. Μαμαλάκης: «Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη η σημερινή,τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τις υπηρεσίες μας που καλύπτουν σημαντικές ελλείψεις»   

Στις εργασίες τους επανέρχονται 14 συμβασιούχοι εργαζόμενοι του τμήματος καθαριότητας μετά την θετική έκβαση που είχε η προσφυγή τους στη δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα οι 14 συμβασιούχοι, μετηνσυμπαράστασητου Δημάρχου ΣτέλιουΜαμαλάκη, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου, Κώστα Κυριακάκη, τηςΝομικήςΣυμβούλου Ευθυμίας Καδδά, του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Χριστόδουλου Ευθυμίου και μελών του Σωματείου, κατάφεραν μεγάλη νίκησήμερα στα δικαστήρια της σχολής Ευέλπιδων.

Σύμφωνα με τη σημερινή προσωρινή διαταγή της κ. Προέδρου του Μονομελούς Πρωτόδικού Αθηνών, οι συμβασιούχοι επανέρχονται στις θέσεις τους μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2024.

Με αφορμή τη σχετική εξέλιξη ο Δήμαρχος Στέλιος Μαμαλάκης επισήμανε: «Η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου είναι ιδιαίτερα θετική τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τις υπηρεσίες μας που καλύπτουν σημαντικές ελλείψεις. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων».

Από την πλευρά του το ΣωματείοΕργαζομένωνΔήμου Αγίου Δημητρίου με σχετική ανακοίνωση του εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Δήμαρχο κ. Μαμαλάκη και στον Αντιδήμαρχο κ. Κυριακάκη επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι το σωματείο «συνεχίζει να παλεύει μέχρι την τελική Δικαίωση για όλους. Για έναν δήμο αποτελεσματικό στελεχωμένο με έμπειρους εργαζόμενους. Για δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα υπηρεσίες για τους Δημότες».

Share

Τελευταία άρθρα

Πρόστιμο σε Δήμο για παρεμβάσεις σε χωματόδρομο

Πρόστιμο συνολικού ύψους 14.580 ευρώ στο δήμο Αμοργού για επέμβαση οδοποιίας με τη χρήση μηχανημάτων,…

8 ώρες ago

Αλλάζει το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο

Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…

12 ώρες ago

Στην 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς η Π. Δυτικής Μακεδονίας

Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…

12 ώρες ago

Αποκλεισμένο για έκτη μέρα το λιμάνι της Μυτιλήνης

Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…

12 ώρες ago

«Ψαρεύουν» θύματα προσποιούμενοι δήμαρχο

Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…

13 ώρες ago

Στη Νέα Υόρκη η δήμαρχος Λήμνου

Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…

14 ώρες ago