Τρ. Απρ 16th, 2024

Ενισχύεται περαιτέρω η Πολιτική Προστασία του Δήμου Παπάγου Χολαργού

Με ένα σύγχρονο όχημα πυρόσβεσης ενισχύθηκε ο στόλος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, που εξασφάλισε ο  Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», με σκοπό την ενίσχυση του πολύτιμου έργου της Πολιτικής Προστασίας των Δήμων και των Εθελοντικών Ομάδων του Υμηττού.

Το νέο σύγχρονο όχημα, παραδόθηκε από τον ΣΠΑΥ στον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας ΜιχάληΤράκα, του γραμματέα του ΣΠΑΥ Βασίλη Σιαμάνη, του Επικεφαλής Στέλιου Φούρναρη και εθελοντών της Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού, στο Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας «Χρήστος Πετράκης».

Κατά την παραλαβή του οχήματος ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε: «Παραλάβαμε ένα πυροσβεστικό όχημα που θα συμβάλλει στην περαιτέρω ενδυνάμωση της πολιτικής προστασίας στον Δήμο μας. Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο Γιάννη Κωνσταντάτο και τα μέλη του ΔΣ του ΣΠΑΥ. Σκοπός όλων μας είναι να συμβάλλουμε όπου απαιτείται προκειμένου να προστατέψουμε τον Υμηττό μας. Ο ΣΠΑΥ δημιουργεί «υπεραξία» στις ενέργειες των δήμων μελών, να παρέχουν σε πρωτοβάθμιο κυρίως επίπεδο προστασία, με τη συμβολή των πολύτιμων εθελοντών μας».