slider

Στέλιος Μαμαλάκης: «Θέσαμε τις βάσεις για μια ισχυρή συνεργασία με τα στελέχη του Πράσινου Ταμείου. Στόχος μας η υλοποίηση σημαντικών έργων πνοής στον Άγιο Δημήτριο»

Σε ιδιαίτερα θετικό  κλίμα η πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Αγίου Δημητρίου, με τον νέο πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Γ. Ανδρουλάκη

Συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, Γιάννη Ανδρουλάκη, είχε ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης στα γραφεία του φορέα στην Κηφισιά, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024. Στην συνάντηση συμμετείχαν, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Δημητρίου, Γιώργος Κάππος, ο Αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Ψηφιακής Ανασυγκρότησης Βασίλης Ζαχαριάς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στη συζήτηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, εξετάστηκε η πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, με τη χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου, αλλά και οι προοπτικές που υπάρχουν για μελλοντική συνεργασία. Ειδική και εκτεταμένη αναφορά έγινε στις δυνατότητες χρηματοδότησης ενός μεγάλου και εμβληματικού έργου, στον Άγιο Δημήτριο.  Ήδη συμφωνήθηκε να ξεκινήσει η σχετική προετοιμασία για την ωρίμανση και την υλοποίηση του.

Ο Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου Γιάννης Ανδρουλάκης, τόνισε ότι εξετάζεται θετικά η χρηματοδότηση απαλλοτριώσεων για τη δημιουργία κοινόχρηστων χώρων και δίνει έμφαση προς αυτήν την κατεύθυνση. Εξέφρασε δε, την ικανοποίηση του για τα θέματα που τέθηκαν στη συνάντηση και εξήρε το ενδιαφέρον του Στέλιου Μαμαλάκη, ο οποίος – όπως είπε-  γνωρίζει καλά τα προβλήματα του Δήμου που εκπροσωπεί και ενδιαφέρεται να δημιουργήσει σημαντικά έργα υποδομής, που θα αλλάξουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Στέλιος Μαμαλάκης ευχαρίστησε τον νέο πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του για συνάντηση και εκτίμησε ότι: «σε αυτή την πρώτη άκρως εποικοδομητική συζήτηση τέθηκαν οι βάσεις για μια στενότερη συνεργασία με μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές. Στόχος μας η υλοποίηση σημαντικών έργων πνοής στον Άγιο Δημήτριο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Share

Τελευταία άρθρα

ΔΕΘ: Η επόμενη ημέρα της ψηφιακής εξυπηρέτησης του πολίτη

Στόχος να μην πηγαίνει κανείς στο γκισέ.

14 ώρες ago

Η ξεχωριστή ανάρτηση της Γιώτας Παναγιωτοπούλου για τον Νίκο Χαρδαλιά και το ΑΕΝΑΟΝ

Μια πιο προσωπική ματιά πίσω από την υπογραφή ενός από τα μεγαλύτερα έργα που δρομολογούνται…

16 ώρες ago

Στη ΔΕΘ θα παρουσιαστεί το νέο Περιφερειακό Πρόγραμμα Αττικής

Ν. Χαρδαλιάς στο Business News Magazine: «Δεν επέλεξα ποτέ να διοικώ από το γραφείο».

17 ώρες ago

Κορώνη: Εγκαίνια για το νέο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου

Μια στιγμή ιστορική για την τοπική κοινωνία. Μια στιγμή δικαίωσης μιας προσπάθειας που διήρκεσε δεκαετίες.

20 ώρες ago

Η Χάλκη επενδύει στην Υγεία

Ένα νέο «Σπίτι του Γιατρού» γίνεται πραγματικότητα.

20 ώρες ago

90ή ΔΕΘ: Ανοίγει σήμερα τις πύλες της με πάνω από 1.000 εκθέτες

Για εννέα ημέρες θα βρίσκεται στο επίκεντρο της οικονομικής, επιχειρηματικής και πολιτιστικής ζωής της Θεσσαλονίκης.

20 ώρες ago