Σα. Απρ 20th, 2024

Συνάντηση Μπαριτάκη – Αρναουτάκη για τα έργα στο Δήμο Βιάννου και τη χρηματοδότηση τους

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, είχε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, τέθηκαν επί τάπητος μια σειρά από μεγάλα ζητήματα που αφορούν το Δήμο Βιάννου και κυρίως το ζήτημα των χρηματοδοτήσεων των έργων που θα δρομολογηθούν ή που πρέπει να δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα, μέσω του ΕΣΠΑ, του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης και των άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων της περιόδου 2023-2029.
Αυτό που επισημάνθηκε τόσο από τον κ. Μπαριτάκη, όσο και από τον κ. Αρναουτάκη, είναι πως η συνεργασία τους, που είναι ουσιαστική και
εποικοδομητική από την περίοδο που ήταν Δήμαρχος Βιάννου ο κ. Μπαριτάκης -κατά την πρώτη του θητεία- ως σήμερα, συνεχίζεται,
παραμένοντας στα ίδια επίπεδα. «Η καλή συνεργασία που έχουμε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, αποτελεί το εχέγγυο, πως ο στόχος για την υλοποίηση των έργων που πρέπει να«τρέξουν» το επόμενο διάστημα στο Δήμο Βιάννου θα επιτευχθεί, με πρωτοβουλίες και τις απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση των απαιτούμενων χρηματοδοτήσεων.
Ο κ. Αρναουτάκης και η Περιφέρεια Κρήτης είναι αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για τη στήριξη του Δήμου Βιάννου και των δημοτών», ανέφερε μετά τη συνάντηση ο κ. Μπαριτάκης.