Σα. Μάι 4th, 2024

Επίσκεψη της Σοφίας Ζαχαράκη στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Κοζάνης

Τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Κοζάνης είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί η ΥπουργόςΚοινωνικής Συνοχής&ΟικογένειαςΣοφία Ζαχαράκη, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, στοπλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων που είχε κατά την επίσκεψή της στηνπεριοχή μας.

Την Υπουργό, η οποία συνοδεύονταν από τον Βουλευτή Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλο, υποδέχτηκε, εκ μέρους του Δήμου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας &Κοινωνικής Μέριμνας Βασίλης Παπαποστόλου,ξεναγώντας τηνστους χώρους της δομής.

Κατά τη διάρκεια των επαφών, η Υπουργός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τονΥπεύθυνο ΈργουΔημήτριο Λεούδη και την Κοινωνική Λειτουργό της δομήςΝόπη Σερσέμη,για τη λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών, για τις καλές πρακτικές που έχουναναπτυχθεί στο πλαίσιο της υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης για την Ισότητα, ακούγοντας παράλληλα, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η δομήκατά την υλοποίησητου έργου της, καταγράφοντάς τες με προσοχή.

Η Υπουργός αφού έδειξε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις τουΞενώνα, δεσμεύτηκε στησυνέχιση αυτής της συνεργασίας, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της δομής, προς όφελος τωνφιλοξενούμενων γυναικών.