Δε. Φεβ 26th, 2024

Τα κοινά προβλήματα των δύο περιοχών συζήτησαν οι δήμαρχοι Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης και Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης

Τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο νέος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο αντρών διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Μεταξύ άλλων επικεντρώθηκε στα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο περιοχές, όπως είναι το τέλος ταφής απορριμμάτων που καλούνται να καταβάλλουν οι δήμοι της χώρας αλλά και διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των ειδικών σχολείων.

Θέμα συζήτησης αποτέλεσαν και οι επερχόμενες εκλογές στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, στις οποίες ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.

«Ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός και μεταξύ άλλων μας συνδέει η κοινή καταγωγή μας από την Ίμερα του Πόντου. Με χαρά δέχθηκα να είμαι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιό του για τη διοίκηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας», ανέφερε ο δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου.