Δε. Φεβ 26th, 2024

Συνάντηση του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης

Συνάντηση με την Περιφερερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, Κατερίνα Στρατάκη, και τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, Δημήτρη Βούλγαρη και Τιμολέοντα Θεοφανέλλη, αντίστοιχα, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας.

Στη συζήτηση, συμμετείχαν επίσης η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ρίτσα Βαλάκου και Κωνσταντίνος Καρατόλιος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης και Πρόεδρος της  Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Λευτέρης Κοτσώνης, καθώς και ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσακίρης.

Κατά τη συνάντηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα, που αφορούν τα σχολεία του Δήμου Μυτιλήνης, με έμφαση εκείνα για τις κτιριακές υποδομές τους. Οι Διευθυντές Εκπαίδευσης μοιράστηκαν με τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του στοιχεία σχετικά με τις σχολικές μονάδες εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου, ενώ αντάλλαξαν και πρώτες σκέψεις για πιθανές λύσεις για εκείνα, στα οποία απαιτούνται μικρές ή μεγαλύτερες βελτιωτικές παρεμβάσεις.

Από τον πλευρά του, ο κ. Χριστόφας ζήτησε να υπάρχει ένας ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Μυτιλήνης με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, με στόχο την από κοινού αντιμετώπιση των ζητημάτων, προς όφελος των μαθητών και των μαθητριών.