Δε. Φεβ 26th, 2024

Συνάντηση της Δημάρχου Σπετσών με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

Σε μια καθοριστική συνάντηση την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, με τον Υπουργό Υγείας, κ. Α . Γεωργιάδη παρουσία της Γ.Γ Λ.Β Βιλβιρίδη και του Βουλευτή ‘Α Πειραιώς και Νήσων κ. Ν . Βλαχακο, η Δήμαρχος Ευγενία Φραγγιά, συνοδευόμενη από μέλη και στελέχη της νέας δημοτικής αρχής, έθεσε σε συζήτηση τις ανάγκες του νησιού σε θέματα υγείας, προσωπικού και υποδομών τονίζοντας την ανάγκη για άμεση προκήρυξη και κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων του Π.Π.Ι Σπετσών.

Ο Υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε για την άμεση δράση και υποστήριξη προς τον Δήμο Σπετσών, ενώ εξέφρασε την προθυμία να παράσχει βοήθεια με κάθε δυνατό τρόπο στη νέα δημοτική αρχή.
Συγκεκριμένα, οι θέσεις που θα προκηρυχθούν περιλαμβάνουν προσωπικό στις ειδικότητες της νοσηλευτικής, παθολογίας, παιδιατρικής, και οδοντιατρικής. Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια των αιτημάτων του Δήμου και ανταποκρίνεται στην επιτακτική ανάγκη για ολοκληρωμένη και ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες του νησιού. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας του Δήμου για ενίσχυση των δομών υγείας και της προσβασιμότητας στην πρωτοβάθμια φροντίδα.

Ο Δήμος Σπετσών ευχαριστεί τον Υπουργό για την άμεση και θετική ανταπόκριση στα αιτήματα που τέθηκαν και εκφράζει την αισιοδοξία ότι η νέα δημοτική αρχή θα λειτουργήσει αποτελεσματικά και σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας κάλυψης των θέσεων και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρονται στους κατοίκους.