slider

Συνάντηση Δημάρχου Παιανίας με τον Γραμματέα Αποκεντρωμένης και τον πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ

Συνάντηση με τον γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο είχε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Με τη συμμετοχή της ΓΓ Δήμου Παιανίας Φωτεινή Τολούδη, ο Ισίδωρος Μάδης έθεσε στον κ. Ζαφειρόπουλο ζητήματα καθημερινότητας με δυσανάλογο αντίκτυπο στην εξέλιξη έργων ενώ η έλλειψη προσωπικού κυριάρχησε στη συζήτηση με τον γραμματέα να αναγνωρίζει το πρόβλημα που πιέζει και τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Ο Δήμαρχος Παιανίας ζήτησε από τον κ. Ζαφειρόπουλο τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη των υπηρεσιών του δήμου ώστε να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στον συντομότερο δυνατόν χρόνο.

Ο Ισίδωρος Μάδης επισκέφθηκε και τον ΕΔΣΝΑ όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συνδέσμου Χαράλαμπο Σιάτρα.

Τη συνάντηση μονοπώλησε το τέλος ταφής απορριμμάτων και τα αυξημένα κόστη που προκύπτουν στη διαχείριση των απορριμμάτων.

Ο Δήμαρχος Παιανίας αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει για την ενίσχυση του προγράμματος συλλογής βιοαποβλήτων επαναλαμβάνοντας πως είναι άμεση η ανάγκη ενίσχυσης των δήμων με προσωπικό απορριμματοφόρων, οδηγούς και συνοδούς.

Share

Τελευταία άρθρα

Νίκος Χαρδαλιάς: 17 εκατ. ευρώ για την καινοτομία και τη σύνδεση της έρευνας με την επιχειρηματικότητα στην Αττική

Νέα χρηματοδοτική δράση της Περιφέρειας Αττικής για τη συνεργασία επιχειρήσεων, πανεπιστημίων και ερευνητικών φορέων –…

2 ώρες ago

14.000 τ.μ. δημόσιων κτημάτων παραχωρούνται στον Δήμο Πύλου-Νέστορος

Σημαντική ενίσχυση της δημοτικής περιουσίας με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής.

3 ώρες ago

Παπάγος-Χολαργός: Νέος χλοοτάπητας στον αθλητικό χώρο «Φοίβος»

Από το Σάββατο 24 Οκτωβρίου το γήπεδο θα είναι στη διάθεση του κοινού.

3 ώρες ago

Βάρεια: Υπογράφηκε η σύμβαση για τη νέα λιμενική εγκατάσταση

Επένδυση 4,2 εκ. ευρώ αλλάζει τα δεδομένα στο παραλιακό μέτωπο.

4 ώρες ago

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το NEA SMYRNI HISTORICAL RUN 2026

Από τις 09.00 το πρωί ως τις 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής 25 Οκτωβρίου θα…

4 ώρες ago

Ψηφιακή αναβάθμιση Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Επιδιώκεται η δημιουργία νέων εργαλείων υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και της τοπικής ανάπτυξης.

4 ώρες ago