Με τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση συναντήθηκε χθες, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024, στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.
Ο σχεδιασμός και τα χρονοδιαγράμματα των έργων που αφορούν το Ταμείο Ανάκαμψης καθώς και η στρατηγική αξιοποίησης των πόρων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτέλεσαν τα κυριότερα θέματα που κυριάρχησαν στην ατζέντα της συζήτησης.
Ο Δημήτρης Πτωχός είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει στον κ. Παπαθανάση τους κύριους πυλώνες του αναπτυξιακού προγράμματος της Περιφέρειας για τη χρονική περίοδο 2024 έως 2028, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα έργα που αφορούν όλες τις περιφερειακές ενότητες.
Μήνυση κατ’ αγνώστων υπέβαλε ο Δήμος Καλαμαριάς για τις φθορές που προκλήθηκαν σε εξοπλισμό παιδικής…
Κοινό βηματισμό απέναντι στις προκλήσεις του μεταναστευτικού και στην ανάγκη ενίσχυσης του ρόλου της Αυτοδιοίκησης…
Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη διάνοιξη της οδού Φυλής στον Ασπρόπυργο, ένα έργο με έντονο…
Ξεκινούν οι εργασίες για τη Β’ φάση της ανακαίνισης.
Εθελοντική αιμοδοσία με μήνυμα ζωής και αλληλεγγύης διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας–Αγίου Ιωάννη Ρέντη, σε συνεργασία…
Διαβάστε τα βασικά αιτήματα που έθεσαν στον Περιφερειάρχη οι κτηνοτρόφοι και καθορίζουν την επιβίωσή τους.