Δε. Φεβ 26th, 2024

Δ. Ασλανίδης: Γνωρίζουμε το δημόσιο συμφέρον και θα το διαφυλάξουμε στο ακέραιο

Άμεσα αντανακλαστικά επέδειξε ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Ασλανίδης, αποφασίζοντας την απόσυρση θέματος από την τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Σταυρούπολης, σχετικά με την  παραχώρηση κτηρίου εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά. Με δήλωσή του ξεκαθαρίζει πως το ζήτημα αξιοποίησης του κτηριακού αποθέματος εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου αφορά τον Δήμο, ο οποίος και θα διαφυλάξει στο ακέραιο το δημόσιο συμφέρον.

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου:

«Με νωπή ακόμη την λαϊκή εντολή από τους δημότες του Δήμου Παύλου Μελά και μόλις είκοσι ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων, είναι το λιγότερο άστοχο να γίνεται λόγος για μεθοδεύσεις, αποφάσεις και προνομιακή μεταχείριση αιτημάτων, από όποιον και αν προέρχονται.

Επί του συγκεκριμένου ζητήματος, είναι ξεκάθαρο το γεγονός ότι αφορά σε ενέργειες που έχουν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν. Η νέα διοίκηση του Δήμου γνωρίζει και θα διαφυλάξει στο ακέραιο το δημόσιο συμφέρον και θα λάβει τις βέλτιστες αποφάσεις σχετικά με την αξιοποίηση του κτηριακού αποθέματος εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου. Συγχρόνως, λαμβάνει σοβαρά όλες τις κατατεθειμένες στη δημόσια σφαίρα απόψεις και θα προβεί σε ορθολογικές σταθμίσεις.

Ως εκ τούτου θεωρήθηκε σκόπιμο να αποσυρθεί το συγκεκριμένο θέμα από την σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Σταυρούπολης, το οποίο εισήχθη λόγω υπηρεσιακής συνέχειας».