Δε. Φεβ 26th, 2024

Συνάντηση Τζιτζικώστα – Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Το νέο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά υποδέχτηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας στο κτίριο της περιφέρειας στη Θεσσαλονίκη. Η συνάντηση που έγινε σε άριστο κλίμα, αφού τους δυο άνδρες συνδέει μια στενή φιλία και κοινή πορεία, είχε αντικείμενο την ενίσχυση της συνεργασίας των δυο μεγαλύτερων περιφερειών της χώρας.

Ο κ. Τζιτζικώστας μετά την συνάντηση δήλωσε:

Υποδέχθηκα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τον καλό φίλο, Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά. Η Αττική και η Κεντρική Μακεδονία, ως οι δυο μεγαλύτερες Περιφέρειες της χώρας, είναι αυτές που θα συμβάλλουν καθοριστικά τα επόμενα χρόνια στην εθνική προσπάθεια για ανάπτυξη που θα φτάσει σε κάθε πολίτη, μέσα από τα σημαντικά έργα που υλοποιούμε και θα υλοποιήσουμε σε όλους τους τομείς. Η στενή συνεργασία μας με τον Νίκο Χαρδαλιά είναι δεδομένη και θα είναι ουσιαστική.

Επίσης ο κ. Χαρδαλιάς σχολιάζοντας την συνάντηση με τον κ. Τζιτζικώστα, ανέφερε:

Χθες το απόγευμα, συναντήθηκα με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και καλό φίλο, Απόστολο Τζιτζικώστα. Πολλά τα ζητήματα, πολλές οι προσκλήσεις της επόμενης πενταετίας.
Ο Β´ βαθμός Αυτοδιοίκησης, ενωμένος όσο ποτέ άλλοτε, βρίσκεται στην πρωτοπορία για να επιλύσει θέματα και να προτείνει λύσεις, διεκδικώντας από την κεντρική πολιτεία.
Η Περιφέρεια Αττικής, ως η Περιφέρεια της Ελλάδος με τον μισό πληθυσμό της χώρας, πρωταγωνιστεί με το ρεαλιστικό μας σχέδιο και το προεκλογικό μας πρόγραμμα για το οποίο διεκδικούμε τα νομοθετικά, διαχειριστικά και διοικητικά εργαλεία που θα μας βοηθήσουν στην άμεση εφαρμογή του.