Δε. Απρ 29th, 2024

Δήμος Παιανίας: Σύσκεψη για την εξέλιξη των εργασιών σε 1ο&2ο Γυμνάσιο

Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο την εξέλιξη των εργασιών στα 1ο και 2ο Γυμνάσια πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Παιανίας με τη συμμετοχή της ΚΤΥΠ, της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου, της ΓΓ Φωτεινής Τολούδη, της αρμόδιας αντιδημάρχου Παιδείας Κλειούς Ανδρέου, του ειδικού συμβούλου Θανάση Μιχαλόπουλου και του εργολάβου.

Τα στελέχη της ΚΤΥΠ ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρο Μάδη και τα στελέχη του δήμου για την πορεία των εργασιών και τις αντικειμενικές δυσκολίες δεσμευόμενα για το βέλτιστο αποτέλεσμα ώστε με την ολοκλήρωση των εργασιών να παραδοθεί στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα ένα σύγχρονο και ασφαλές κτίριο.

Ο Ισίδωρος Μάδης από την πλευρά του στάθηκε στην ανάγκη να επανέλθει το συντομότερο το σχολικό συγκρότημα σε κανονικότητα ενώ κάλεσε τα στελέχη της ΚΤΥΠ να επιληφθούν έτσι ώστε να περιοριστούν περαιτέρω οι οχλήσεις κατά τις ώρες που τα σχολεία λειτουργούν.

«Είναι πολύ σημαντικό για τους καθηγητές και τους μαθητές το σχολικό περιβάλλον να παραμένει καθαρό ενώ η ηχορύπανση να περιοριστεί στο ελάχιστο ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να προχωρά απρόσκοπτα. Ο Δήμος Παιανίας, οι υπηρεσίες του, οι συνεργάτες μου, όλοι μας παραμένουμε αρωγοί προς αυτή την κατεύθυνση όσο το έργο προχωρά σύμφωνα με τα προβλεπόμενα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Παιανίας.