slider

Σκέψεις για υποψηφιότητα του Μητσοτάκη στη Δυτική Αττική

Νέα δεδομένα φαίνεται να δημιουργούνται αναφορικά με τις προθέσεις του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, για τις δύο εκλογικές περιφέρειες στις οποίες θα είναι ο ίδιος υποψήφιος.

Βλέπετε, μετά τη Β’ Πειραιά και τον δυτικό τομέα της Β’ Αθήνας, εσχάτως έπεσε στο τραπέζι και η προοπτική του δυτικού τμήματος της άλλοτε Περιφέρειας Αττικής, όπου, σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει η Πειραιώς, υπάρχουν πολλά περιθώρια αύξησης των δημοσκοπικών ποσοστών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Χώρια που δεν πρόκειται να προκληθούν και εσωτερικές παρεξηγήσεις, μιας και, πλην του βουλευτή Θανάση Μπούρα, το σύνολο των ηχηρών ονομάτων του ψηφοδελτίου έχει επιλέξει τον ανατολικό τομέα της συγκεκριμένης εκλογικής περιφέρειας.

Οι σχετικές αποφάσεις, πάντως, αναμένεται να αργήσουν και οι καλά γνωρίζοντες τις τοποθετούν κοντά στις επόμενες εκλογές, για να έχουν και τον χαρακτήρα της «έκπληξης».

Τελευταία άρθρα

Μεγάλη συμμετοχή στην «Ημέρα Ποδηλάτου» του Πειραιά

Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…

18 ώρες ago

Συμπαραστάτης στο έργο του 4amea η Νίκαια

Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…

18 ώρες ago

Μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία της Δυτικής Αχαΐας

Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…

21 ώρες ago

Εκδήλωση για τον εθελοντισμό στο Αιγάλεω

Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…

21 ώρες ago

Βολές Β. Σίμου στο ΥΠΕΝ για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…

21 ώρες ago

Μέτρα για την αντιπυρική περίοδο στο Ίλιον

Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…

22 ώρες ago