Σα. Απρ 27th, 2024

Κώστας Μπακογιάννης: Συνεχίζει με έργα και δράσεις στον δήμο Αθηναίων έως την ολοκλήρωση της θητείας του

Με το κεφάλι ψηλά έχει αποφασίσει να φύγει από το δημαρχείο της Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάννης, συνεχίζοντας την καθημερινή δουλειά στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης μέχρι και την τελευταία ημέρα της θητείας του.

Παράλληλα με τη διαδικασία ενημέρωσης της νέας δημοτικής αρχής, ο σημερινός δήμαρχος τηρεί στο ακέραιο τις δεσμεύσεις του, αποδεικνύοντας ότι δεν πρόκειται να αφήσει την Αθήνα ούτε για μια ώρα χωρίς φροντίδα.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι οι μεγάλες κυριακάτικες επιχειρήσεις καθαριότητας στις 120 γειτονιές της πρωτεύουσας, οι οποίες ξεκίνησαν πριν τέσσερα χρόνια από τη σημερινή δημοτική αρχή, συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό. Συνεχίζονται, επίσης, οι παρεμβάσεις φύτευσης δέντρων και θάμνων σε διάφορα σημεία της πόλης, αλλά και ο πολύπλευρος εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών του δήμου.

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες ο δήμος ανακοίνωσε τη νέα ψηφιακή υπηρεσία του για τους όρους δόμησης, ένα ακανθώδες θέμα που απασχολούσε διαχρονικά χιλιάδες πολίτες επιτέλους λύθηκε. Παράλληλα, ο δήμος υπέγραψε τη δημοπράτηση του μεγαλύτερου πάρκου της Αθήνας συνολικής έκτασης 215 στρεμμάτων στο Βοτανικό, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα άνοιξαν για πρώτη φορά οι πόρτες του πρώτου Μουσείου Μαρίας Κάλλας. Κι όλα τα παραπάνω έχουν υλοποιηθεί μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, διαψεύδοντας όσους…διέρρεαν ότι ο Μπακογιάννης θα είναι απών μέχρι την παράδοση της σκυτάλης στη νέα δημοτική αρχή.