Μοναδικά συλλεκτικά αυτοκίνητα, στολίδια μιας άλλης εποχής, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά οι λάτρεις του παλαιού αυτοκινήτου, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, από τις 09:00 έως τις 14:00, στην πλατεία Κοραή.
Η έκθεση των κλασικών αυτοκινήτων φιλοξενείται για τρίτη χρονιά στον Πειραιά, σ΄ ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, δίπλα από το δημαρχείο, στην πλατεία Κοραή.
Στην εκδήλωση εφέτος θα εκτεθούν σπάνια μοντέλα κλασικών αυτοκινήτων, πραγματικά στολίδια, στα οποία θα έχουν τη χαρά οι επισκέπτες να δουν και να φωτογραφηθούν.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Οργάνωση Εκδηλώσεων Κλασσικού Αυτοκινήτου (ΟΡΚΑ) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και του Destination Piraeus, ως μια ακόμα δράση προβολής και εξωστρέφειας της πόλης.
Ειδικό μέτρο για βελτίωση της προσβασιμότητας στις κτηνοτροφικές μονάδες της Θεσσαλίας.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, απένειμε στον Πρίγκιπα Αλβέρτο Β' του Μονακό, το Μετάλλιο του…
Με αφορμή το πρόστιμο που επιβλήθηκε χθες σε μουσικούς του δρόμου με μικροφωνική εγκατάσταση, ο…
Η έκθεση παρουσιάζει ένα εκτενές σύνολο έργων που καλύπτουν την περίοδο από το 1964 έως…
Διευρύνεται η κάλυψη για άτομα με κινητικές και αισθητηριακές αναπηρίες.
Σειρά έχει η περιοχή των Εργατικών Κατοικιών.