Δε. Μάι 20th, 2024

Μπουρνούς: Στις 15 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για το μέλλον του τόπου μας

Η μεγάλη νίκη του Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνού και της Δημοτικής Παράταξης “ Σύγχρονη Πολιτεία- Συνεργασία Ενεργών Πολιτών” στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, έχει πανικοβάλλει τους αντιπάλους μας.

Μπροστά στο ενδεχόμενο μιας ακόμη μεγάλης ήττας στην εκλογική αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής, κάνουν μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια για να ανακόψουν την πορεία νίκης της παράταξης μας.

Η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των παρατάξεων των κ.κ. Τσεβά και Βασιλόπουλου που ανακοινώθηκε πριν περάσουν 48 ώρες απο την συντριπτική τους ήττα της πρώτης Κυριακής, αποδεικνύει τον πανικό και τα αδιέξοδά τους, αφού:

-Πρόκειται για ένα ακόμη κακοπαιγμένο επεισόδιο σε ένα κακόγουστο εκλογικό σίριαλ που έστησαν εξαρχής, γνωστοί επώνυμοι συμπολίτες μας με έδρα το Πικέρμι, στο οποίο περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων η υποβολή της υποψηφιότητας Ξηντάρα και η απόσυρσή του και στη συνέχεια, η υποστήριξη των ίδιων ανθρώπων στην κα Τσεβά. Και τώρα , μετά την ήττα τους, προχώρησαν σε ένα νέο επεισόδιο, τη δήθεν προγραμματική σύγκλιση με τον κ. Βσιλόπουλο, που μέχρι χθες ήταν ο βασικός τους αντίπαλος για τη δεύτερη θέση.
– Μιλούν για συμφωνία πάνω σε κοινές προγραμματικές θέσεις δύο συνδυασμοί και οι επικεφαλής τους, που σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν μίλησαν ποτέ για την ανάγκη προγραμματικών συνεργασιών και συγκλίσεων. Ποτέ. Την ανακάλυψαν όταν είδαν ότι χάνουν και πάλι το Δήμο.
– Και οι δύο παρατάξεις, δεν παρουσίασαν ποτέ ένα αξιόπιστο πρόγραμμα για το μέλλον, παρά μόνον γενικόλογες αναφορές. Το ίδιο γενικόλογο είναι και το περιεχόμενο της δήθεν προγραμματικής συμφωνίας τους. Πρόκειται για εξαγγελίες έργων που αποτελούν αντιγραφή του δικού μας προγράμματος, χωρίς φυσικά καμία κοστολόγηση , ούτε αναφορά σε πηγή χρηματοδότησης.
-Το μόνο που γίνεται ξεκάθαρο απο το κείμενο της συμφωνίας τους, είναι η “μοιρασιά” του Δήμου και του δημοτικού “κορβανά” , αν καταφέρουν και ξεγελάσουν τους συμπολίτες μας και τους υποκλέψουν την ψήφο. Για την κα Τσεβά η θέση του Δημάρχου και για τον κ. Βασιλόπουλο, ένα “καλό μεροκάματο” για τον ίδιο και τους συνεργάτες του. Μια σειρά απο προσοδοφόρες δουλειές για υλοποίηση προγραμμάτων , που αποτελεί και την κύρια επαγγελματική του ενασχόληση καθώς και οι αρμοδιότητες του ΔΟΠΑΠ, με το γεμάτο “ταμείο”.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει καμία προγραμματική συμφωνία, δεν υπάρχει κανένα αξιόπιστο σχέδιο έργων και παρεμβάσεων για το μέλλον, παρά μόνον συμφωνίες κάτω απο το τραπέζι, με έπαθλο το Δήμο και τα χρήματα των συμπολιτών μας.

Κι επειδή οι πολίτες του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου γνωρίζουν πως ότι “λαμπιρήζει” δεν είναι χρυσός, την Κυριακή θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει στην κάλπη.

Οι πολίτες θα ψηφίσουν το Δήμαρχο και την παράταξη που μπορεί να κάνει έργο και να πάει τον τόπο μας δυναμικά μπροστά.

Θα γυρίσουν την πλάτη σε όσους προωθούν υπόγειες συναλλαγές με έπαθλο το Δήμο και το δημοτικό κορβανά. Με την ψήφο τους “θα κάψουν στην κατσαρόλα” το κακοφτιαγμένο φαγητό που επιχειρούν να τους σερβίρουν από επώνυμο εστιατόριο της περιοχής μας.

Στις 15 Οκτωβρίου Ψηφίζουμε για το μέλλον των παιδιών μας και του τόπου μας.

Αποφασίζουμε για τις ζωές μας. Συγκρίνουμε πρόσωπα , έργο και και προγράμματα κι επιλέγουμε το Δήμαρχο και την ομάδα που μπορούν να εγγυηθούν ότι θα κάνουν σωστά τη δουλειά . Κι όχι αυτούς που θέλουν να κάνουν μοιρασιά.