Προσωπικό στοίχημα για τον νεοκλεγέντα δήμαρχο η επικράτηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας στα Μετέωρα Παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη πραγματοποιήθηκε ολομέλεια της παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” του Λευτέρη Αβραμόπουλου, που πέτυχε θριαμβευτική νίκη στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μετεώρων ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας του για τον αγώνα τους που έφερε το εντυπωσιακό 67% και ακολούθως ζήτησε από όλους να στηρίξουν την ερχόμενη Κυριακή τον περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Αγοραστό. Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, μίλησε για την κρισιμότητα της ψήφου της Κυριακής.
Πάντως να σημειώσουμε πως ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ο πρώτος δήμαρχος της Θεσσαλίας που βγαίνει μπροστά για τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό – από την επομένη κιόλας της πρώτης Κυριακής – εν όψει του β’ γύρου των εκλογών, έχοντας βάλει προσωπικό του στοίχημα να καταγραφεί στον δήμο του ποσοστό περί του 60% υπέρ της παράταξης του Κ.Αγοραστού στην επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση.
Στην ενεργειακή αναβάθμιση τεσσάρων σχολικών κτιρίων προχωρά ο δήμος Αγίων Αναργύρων- Καματερού, στο πλαίσιο της…
Στην Π.Ε. Ροδόπης συνεχίστηκε ο κύκλος των απολογιστικών παρουσιάσεων του Χριστόδουλου Τοψίδη στις πέντε Περιφερειακές…
Το πλαίσιο «Πελοπόννησος 2035», θέτοντας μια καθαρή πολιτική προτεραιότητα η νέα ΚΑΠ δεν μπορεί να…
Για την ανησυχητική αύξηση της συχνότητας των πυρκαγιών στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, τον επιχειρησιακό…
Με δράσεις ενημέρωσης για την ασφάλεια στο νερό, Παλαιό Φάληρο και Ερυθρός Σταυρός, τίμησαν την…
Iδανικά το 1ο Attica Roots Festival έκλεισε o διάσημος πρεσβευτής της παγκόσμιας ειρήνης, Faruk Tekbilek…