Πε. Μάι 23rd, 2024

Η Τζανακούλη στηρίζει Αγοραστό για την περιφέρεια Θεσσαλίας

Η ανακοίνωση της υποψήφιας περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Ελευθερίας Τζανακούλη, ότι στηρίζει τον Κώστα Αγοραστό τη δεύτερη Κυριακή στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Είθισται οι υποψήφιοι σε περιφέρειες και δήμους που πηγαίνουν σε δεύτερη εκλογική διαδικασία να επιλέγουν έναν από τους δύο εναπομείναντες για να στηρίξουν και το ίδιο έκανε η υποψήφια περιφερειάρχης Θεσσαλίας Ελευθερία Τζανακούλη, που στηρίζει με ανακοίνωσή της τον Κώστα Αγοραστό, για τη δεύτερη Κυριακή στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023. Αυτό αποτελεί επιβεβαίωση του «Big Mouth» στο powergame.gr, που είχε προαναγγείλει αυτήν την εξέλιξη.

Ο Κώστας Αγοραστός συγκέντρωσε ποσοστό 41,37% την πρώτη Κυριακή στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, ενώ ο δεύτερος Δημήτρης Κουρέτας πήρε 34,11%, με αποτέλεσμα την επαναληπτική διαδικασία. Η Ελευθερία Τζανακούλη, από τη μεριά της, ήταν τέταρτη, με ποσοστό 9,49%, το οποίο μεταφράζεται σε 35.713 ψήφους, και το οποίο μπορεί να παίξει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην οικονομία των εκλογών, ενδεχομένως και να κρίνει το αποτέλεσμα.

 Η ανακοίνωση στήριξης της Ελευθερίας Τζανακούλη προς τον Κώστα Αγοραστό

Από την πρώτη στιγμή που αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις Περιφερειακές Εκλογές βάλαμε μπροστά τις αρχές μας, τις προγραμματικές μας θέσεις και το όραμα μας για μια καλύτερη Θεσσαλία για όλους τους Θεσσαλούς.

Οι «Ενωμένοι Θεσσαλοί» πάλεψαν καταθέτοντας προτάσεις, μιλώντας με την κοινωνία και ακούγοντας τους πολίτες. Στις πρόσφατες εκλογές οι πολίτες μίλησαν.

Τώρα, στο δεύτερο γύρο, εξετάζοντας τις θέσεις των ανθυποψηφίων μας όσον αφορά στα τρία καίρια ζητήματα που θέσαμε, διακρίναμε πως υπάρχει μια επιλογή.

Να συνταχτούμε με αυτούς που ασπάζονται τις προτάσεις μας, αυτούς που θα φέρουν την Θεσσαλία στη θέση που ήταν πριν τις καταστροφές.
Εκείνους που γνωρίζουν τον τρόπο και τις διαδικασίες να διεκδικήσουν περισσότερα για τους Θεσσαλούς.

Ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός μετά τις καταστροφές έδωσε το παρόν, παραδέχτηκε αστοχίες και ελλείψεις. Είπε ότι έλαβε το μήνυμα.

Θεωρούμε ότι και εκείνος όπως και εμείς θέλουμε το καλό της Θεσσαλίας. Και εκείνος όπως και εμείς πιστεύουμε πως η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να κάνει όσα χρειάζονται για να περάσουμε από την ανασυγκρότηση στην ανάπτυξη.

Σήμερα, εχθροί μας είναι τα προβλήματα.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ενωμένους μαζί με όλους τους πολίτες.

«Ενωμένοι Θεσσαλοί»