Πε. Νοέ 30th, 2023

Τον Παναγιώτη Μανούρη στηρίζει ο Ηρακλής Γκότσης

Τον Παναγιώτη Μανούρη δηλώνει πως στηρίζει ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλής Γκότσης, ενόψει του δεύτερου γύρου, στον Δήμο Νέας Ιωνίας.

Αδιαμφισβήτητα η συγκεκριμένη ανακοίνωση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τη δυναμική της «Δημιουργία – Αλληλεγγύη» που συγκέντρωσε 38.04% την πρώτη Κυριακή.

Αναλυτικά η δήλωση του κου Γκότση

Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα όμως πιστεύω πως η «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» θα συνεχίσει να παίζει σοβαρό ρόλο τόσο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο – έστω και με μειωμένη παρουσία – όσο και μέσα στην κοινωνία. Ο Χρήστος Κανλής έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

 

Όσον αφορά τον 2ο γύρο. Νομίζω πως η ανακοίνωση της παράταξης είναι καθαρή και μας εκφράζει όλους. Περιλαμβάνει τις εκτιμήσεις και τις προτεραιότητες μας. Πιστεύουμε ότι τα τελευταία 4 χρόνια ο Δήμος έκανε πάρα πολλά βήματα πίσω σε όλους τους τομείς, έργα – διαφάνεια – δημοκρατία – συνεργασία, κάνοντας κακό στην πόλη μας. Αυτό πρέπει να σταματήσει πριν να είναι πολύ αργά.

Μπροστά στον κίνδυνο λοιπόν να συνεχιστεί αυτή η καταστροφική πορεία της κας Θωμαΐδου για τον Δήμο μας, έχω αποφασίσει – διατηρώντας τις θέσεις και το πρόγραμμα μας – να στηρίξω τον Παναγιώτη Μανούρη, ανεξάρτητα από τις όποιες επιφυλάξεις διατηρώ.