Πε. Μάι 23rd, 2024

Μητσοτάκης με Χαρδαλιά από Βύρωνα: Θα είμαστε εκεί για να κάνουμε τη ζωή σας καλύτερη κάθε μέρα

Βόλτα στον Βύρωνα δίπλα στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας για την περιφέρερια Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Δευτέρας καθώς έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της επόμενης Κυριακής.

«Αγαπητέ Νίκο, φίλες και φίλοι βρίσκομται εδώ για να στηρίξω ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλία ως του επόμενου περιφερειάρχη Αττικής» είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Παράλληλα ζήτησε από όλους «να μην κρυβόμαστε στα δύσκολα, να ακουμε την κριτική των πολιτών και να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Να μπαίνουμε μπαίνουμε στην αρένα της πολιτικής αντιπαράθεσης. Θα γρατζουνιστούμε, θα ματώσουμε, θα λασπωθούμε αλλά θα είμαστε εκεί για να κάνουμε τη ζωή σας καλύτερη κάθε μέρα»

«Το κάνουμε ως κυβέρνηση και αυτο οφείλει να κάνει και η περιφέρεια Αττικής που την επόμενη 5ετια θα έχει κρίσιμο ρόλο στο αναπτυξιακό όραμα αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα στεκόμαστε δίπλα σας για να λύνουμε παθογένειες, να στηρίζουμε τους πιο αδύναμους και να βελτιώνουμε την καθημερινότητα»

Όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός «δεν κρύψαμε την πρόθεσή μας να δώσουμε έντονη πολιτική χροιά στις περιφέρειες της χώρας. Το κάναμε όχι γιατι μας ενδιαφέρει να βάψουμε τον χάρτη γαλάζιο, το κάναμε στις δύο εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου και δεν υπάρχει αμφιβολιά σήμερα ποια είναι η κυριαρχή πολιτικά δύναμη. Το κάναμε γιατι θέλαμε να στηρίξουμε πρόσωπα που συμμερίζονται την αναπτυξιακή προοπτική και μπορούν να υλοποιήσουν σε συνδυασμό με την κυβέρνηση κρίσιμες κεντρικές πολιτικές επιλογές».

Από την πλευρά του ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι «θέλω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη και τη δική σας και των απλών πολιτών που με την κριτική και τις συμβουλές τους μας κάνουν να γίνομαστε καλύτεροι ως περιφερειάρχες και ως καλύτεροι άνθρωποι. Και είμαι έτοιμος να αναλαβώ αυτή την ευθύνη».

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στον Βύρωνα ξεκίνησε, μάλιστα, για συμβολικούς λόγους από το πατρικό σπίτι του Νίκου Χαρδαλιά όπου τον υποδέχθηκε ο πατέρας του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τρίτη ο κ. Χαρδαλιάς θα κάνει την κεντρική εκδήλωση της εκστρατείας του στο Ζάππειο, ενώ έχει ήδη «οργώσει» πολλές γειτονιές της Αττικής.