Πε. Δεκ 7th, 2023

Με δύο νέα ηλεκτροκίνητα οχήματα ενισχύει ο Δήμος Πειραιά το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”

Με δύο νέα ηλεκτροκίνητα οχήματα, ενισχύεται το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο υλοποιεί ο Δήμος Πειραιά.

Τα οχήματα, παρέλαβε σήμερα η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, τα οποία προμηθεύτηκε ο Δήμος Πειραιά μέσω του προγράμματος «Α. Τρίτσης».

Η παραλαβή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, της Αντιδημάρχου Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Κυριακής Μπουρδάκου, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτη Ρέππα, του Διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκου Πλατανησιώτη, καθώς και του στελεχιακού δυναμικού του προγράμματος, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Mώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Τα δύο νέα οχήματα τα οποία τέθηκαν στη διάθεση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» που υλοποιούμε στον δήμο, θα συμβάλλουν στο να είναι πιο άμεσες και πιο αποτελεσματικές οι υπηρεσίες που προσφέρουμε. Τα προγράμματα κοινωνικού σκοπού, όπως είναι το «Βοήθεια στο Σπίτι» είναι σημαντικά και έχουν αποδείξει την αξία τους και την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία και στους συμπολίτες που έχουν ανάγκη, στους οποίους είμαστε έμπρακτα κοντά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Αντιδημάρχους Κυριακή Μπουρδάκου και Παναγιώτη Ρέππα, τον Διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκο Πλατανησιώτη, καθώς και τις εργαζόμενες του προγράμματος».