Δε. Απρ 29th, 2024

Χαράλαμπος Λιακόσταυρος: Με έργα πνοής αλλάξαμε το Νέο Φάληρο

Για περισσότερα από 9 χρόνια υπηρέτησα την Γ΄Δημοτική Κοινότητα, ως πρόεδρος του Νέου Φαλήρου.

Με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών  μας, αλλά και με την στήριξη του Δημάρχου μας Γιάννη Μώραλη καθώς και με την συνεργασία των υπαλλήλων του Δήμου μας, της Αντιπεριφέρειας  Πειραιά, καθώς και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, καταφέραμε να υλοποιήσουμε, αυτά τα 9 χρόνια περισσότερα από 30 αναπτυξιακά έργα στην περιοχή του Νέου Φαλήρου.

Παρεμβάσεις οι οποίες άλλαξαν τη φυσιογνωμία της περιοχής και βελτίωσαν σε ένα βαθμό την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών του Νέου Φαλήρου. Μια τέτοια παρέμβαση έγινε με την ανάπλαση της Λεωφόρου Ειρήνης.

Σε αυτά τα έργα πνοής, ξεχωρίζει η ανάπλαση του Μικρολίμανου, ένας χώρος που έχει μετατραπεί πλέον σε έναν ελκυστικό προορισμό συνάντησης και διασκέδασης για όλη την Αττική.

Έγιναν ακόμη παρεμβάσεις για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων της περιοχής, αλλά και ασφαλτοστρώσεις βελτιώνοντας το οδικό δίκτυο. Προχωρήσαμε ακόμη σε αναπλάσεις πλατειών, δενδροφυτεύσεις και γενικά δράσεις αύξησης των χώρων πρασίνου στην περιοχή μας.

Εφαρμόσαμε ένα συνολικό πρόγραμμα ανάπτυξης και αναβάθμισης της τοπικής μας κοινωνίας και είμαι πολύ ικανοποιημένος που συνέβαλλα και εγώ σε αυτή την προσπάθεια του «Πειραιά Νικητή».

Με τον ίδιο ζήλο, θα συνεχίσουμε και μετά τις 8 Οκτωβρίου το έργο μας και την προσφορά μας στην πόλη του Πειραιά, εφόσον οι κάτοικοι της πόλης μας, εμπιστευτούν ξανά τον «Πειραιά Νικητή» και τον Γιάννη Μώραλη.

Από το 2014, έως σήμερα έχουμε αποδείξει με έργα και όχι με λόγια πως είμαστε δίπλα στους κατοίκους του Πειραιά, ακούμε τις ανάγκες τους και αναζητούμε τις ιδανικές λύσεις.

Στόχος μας, ο Πειραιάς να συνεχίσει και τα επόμενα 5 χρόνια να είναι Νικητής και η πόλη μας να είναι φιλική προς τους πολίτες αλλά και στην προσέλκυση επενδύσεων. Ο Πειραιάς, διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης και αποτελεί έναν από τους βασικούς μοχλούς ανάπτυξης για την χώρα μας. Προοδεύει ο Πειραιάς , προοδεύει και η Ελλάδα.

*Ο Χαράλαμπος Λιακόσταυρος είναι Πρόεδρος της Γ’ Δημοτικής Κοινότητας και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον “Πειραιά Νικητή”