Δε. Απρ 29th, 2024

Περιοδεία Νίκου Χαρδαλιά στην Ανατολική Αττική

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, πραγματοποίησε περιοδεία χθες σε Δήμους της Ανατολικής Αττικής και πιο συγκεκριμένα σε Λαύριο, Κερατέα, Κορωπί και Σπάτα.

Ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου όπου δήλωσε ότι το θέμα της ανομίας και της υποστελέχωσης στο πεδίο πρέπει να λυθεί άμεσα ώστε ο πολίτης να αισθάνεται ασφαλής στη γειτονιά του.

Από την περιοδεία του κ. Χαρδαλιά στην Ανατολική Αττική, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα μεγάλο κομμάτι της παραγωγικής Αττικής που είναι οι λαϊκές αγορές και οι άνθρωποί τους. O υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής είχε συνάντηση νωρίς το απόγευμα, με το Διοικητικό Συμβούλιο των Λαϊκών Αγορών της Ανατολικής Αττικής και συζήτησε όλα τα θέματα που χρειάζονται επίλυση για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Ο κ Χαρδαλιάς παρέστη και στο 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Κλασικού Αθλητισμού ΜΕΣΟΓΕΙΑ, μια συνδιοργάνωση του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας, της Περιφέρειας Αττικής, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής βράβευσε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες,