slider

«Γαλάζια» σύναξη στην ομιλία του Δημήτρη Πτωχού στην Τρίπολη – Παρουσία Σαμαρά, υπουργών και βουλευτών της ΝΔ

Στην Τρίπολη, την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «Η Πελοπόννησος Μπροστά» καθώς και τους 113 υποψηφίους του ψηφοδελτίου του.

Ο κ. Πτωχός αναφέρθηκε και στην Τρίπολη ως συμβολικό κέντρο της περιφέρειας που συνομιλεί ταυτόχρονα με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος όπου μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την πολιτική και την οικονομική εξέλιξη της πατρίδας μας τα τελευταία 200 χρόνια.

Ο κ. Πτωχός έκανε λόγο για ένα σχέδιο ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο που διαρθρώνεται σε επτά άξονες:

Αντιμετώπιση κλιματικής κρίσης-προστασία του Περιβάλλοντος.
Νέο βιώσιμο αναπτυξιακό μοντέλο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Με βασικούς πυλώνες τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό.
Ανάδειξη πολιτιστικής κληρονομιάς.
Ενίσχυση και εκσυγχρονισμός των υποδομών.
Ψηφιοποίηση υπηρεσιών και εισαγωγή νέων τεχνολογιών στη διοίκηση.
Προσέλκυση επενδύσεων.
Κοινωνική πολιτική για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Ο κ. Πτωχός απαρίθμησε τις σημαντικότερες δράσεις που έχουν σχεδιαστεί και θα υλοποιηθούν σε κάθε άξονα.

Τέλος παρουσίασε τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του και έκανε λόγο για μια ομάδα με στελέχη έμπειρα, δοκιμασμένα στην Αυτοδιοίκηση, αλλά και με στελέχη που αφήνουν στην άκρη άλλες τους υποχρεώσεις και πείστηκαν τώρα για πρώτη φορά, με νέα ορμή και νέες ιδέες, να κάνουν το μεγάλο βήμα προσφοράς στον τόπο μας.

Κλείνοντας την ομιλία του εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το αποτέλεσμα της κάλπης θα σημάνει και την αρχή μιας νέας εποχής για την Πελοπόννησο.

Το «παρών» στην ομιλία του Δημήτρη Πτωχού έδωσαν: Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς , ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης,οι Υφυπουργοί και Βουλευτές Κορινθίας Χρίστος Δήμας και Νίκος Ταγαράς, οι Βουλευτές: Κώστας Βλάσης, Νεοκλής Κρητικός, Γιάννης Ανδριανός, Μίλτος Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Άννα Καραμανλή, Σταύρος Καλαφάτης, Ιωάννα Λυτρίβη, ο Γενικός Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Σμυρλής, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο πρώην Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος.

Τελευταία άρθρα

“Τα μνημεία δεν είναι για πριβέ γλέντια”: Ανακοίνωση των Αρχαιολόγων για τη γαμήλια δεξίωση της κόρης των Κωστόπουλου – Μπαλατσινού στο Νιόκαστρο της Πύλου

Σφοδρές αντιδράσεις στην κοινότητα των αρχαιολόγων έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το Νιόκαστρο της Πύλου φιλοξένησε ιδιωτική…

7 ώρες ago

Ισίδωρος Μάδης: «Η καλύτερη καταστολή είναι η πρόληψη»

Την ανάγκη η χώρα να επενδύσει ουσιαστικά στην πρόληψη και όχι μόνο στη διαχείριση των…

9 ώρες ago

Κατερίνη: Σε λειτουργία το αναβαθμισμένο δημοτικό πάρκινγκ στην Παραλία

Στοχεύει στην ουσιαστική μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου και την εξυπηρέτηση ντόπιων και επισκεπτών.

12 ώρες ago

Σπάρτη: Νέο πρόσωπο για τα σχολεία Αγίου Ιωάννη

Αλλάζει ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης.

12 ώρες ago

Σπέτσες: 2 εκ. ευρώ για αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία του Ιανουαρίου

Εγκρίθηκε χρηματοδότηση από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

12 ώρες ago

Συνάντηση Τοψίδη με το κλιμάκιο του ΟΟΣΑ για το Δημογραφικό

Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο επίκεντρο του εθνικού σχεδιασμού.

12 ώρες ago