Πε. Μάι 2nd, 2024

Η Ακρίτα είναι με τον Κασσελάκη και τον… Μπακογιάννη

Βέρτιγκο προκάλεσε στο ΣΥΡΙΖΑ η κ. Έλενα Ακρίτα με τη στροφή 180 μοιρών που έκανε αφήνοντας σύξυλη την Έφη Αχτσιόγλου την οποία αρχικά στήριξε ενθέρμως για την προεδρία, τασσόμενη τελικά στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη. Άλλαξε γνώμη. Όλοι έχουν δικαίωμα στη μεταστροφή και η κ. Ακρίτα επίσης.

Παράλληλα στον ίδιο χρόνο η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ως μέλος της ειδικής μόνιμης επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου επαινούσε το έργο του  Κώστα Μπακογιάννη και μάλιστα αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά.

Ενώ ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης για το Δήμο Αθηναίων αγκομαχάει χωρίς να έχει ουσιαστική στήριξη από την Κουμουνδούρου, η κ. Ακρίτα από το βήμα της Βουλής – «χειροκρότησε» την πρωτοβουλία Μπακογιάννη και τη δημιουργία του πρώτου ξενώνα ΛΟΑΤΚΙ στην Αθήνα λέγοντας πόσο σημαντική είναι μια τέτοια δομή προκειμένου να μην φτάνουν νεαρά παιδιά λόγω απόγνωσης στην πορνεία ή στα ναρκωτικά.

Τα εύσημα Ακρίτα σε Μπακογιάννη «άρπαξε» ακαριαία η προεδρεύουσα βουλευτής της ΝΔ Μαρία Αντωνίου, προτείνοντας να καλέσουν τον δήμαρχο να μιλήσει  στην επιτροπή της Βουλής και να ακολουθήσουν και άλλες πόλεις το παράδειγμα της Αθήνας.