«Η σημερινή μέρα είναι εξίσου δύσκολη. Είναι μια κατάσταση που δεν περιγράφεται. Ζητάμε άμεσα βοήθεια και στήριξη και από την πολιτεία και από τους αρμόδιους να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουμε εδώ», είπε στη ΕΡΤ ο Δήμαρχος της Φαρκαδόνας στη Θεσσαλία.
«Από τα 18 χωριά που έχει ο Δήμος μας, τα 15 έχουν πλημμυρίσει. Αυτή την στιγμή στην Φαρκαδόνα η στάθμη, είναι πάνω από τρία μέτρα και σε μερικά σημεία και 4 μέτρα», τόνισε.
Όσο για αγνοούμενους, αυτή τη στιγμή, όπως ανέφερε δεν υπάρχουν, εγκλωβισμένοι ωστόσο, είναι αρκετοί και αυτή τη στιγμή ακόμη κάνουν προσπάθειες άνθρωποι να βγουν από τα σπίτια τους.
Τόνισε πως πρέπει αυτή τη στιγμή «να βγει ο κόσμος από τα οικόπεδα, τα σπίτια, ότι μπορούμε να βγάλουμε έξω από τα σπίτια, να σώσουμε τον κόσμο. Από κει και πέρα είναι ένα άλλο κομμάτι. Αυτή τη στιγμή είναι αυτό το πρόβλημα».
Έκλεισε λέγοντας ότι: «Από την πόλη των Τρικάλων μέχρι τα σύνορα της Λάρισας βλέπεις μια θάλασσα, δεν βλέπεις τίποτα άλλο».
Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος προχωρούν σε μια στρατηγική σύμπραξη, θέτοντας…
Πρόστιμο συνολικού ύψους 14.580 ευρώ στο δήμο Αμοργού για επέμβαση οδοποιίας με τη χρήση μηχανημάτων,…
Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…
Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…
Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…
Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…