Κυ. Απρ 28th, 2024

Δήμος Βριλησσίων: Aυτοί είναι οι 73 υποψήφιοι της «Νέας Πνοής» του Γιάννη Πισιμίση – «Στόχος η συνολική εκπροσώπηση της τοπικής μας κοινωνίας»

Με τον ανώτατο επιτρεπτό αριθμό των 73 υποψηφίων κατέθεσε τον συνδυασμό στην ηλεκτρονική πύλη του ΥΠΕΣ ο υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης επικεφαλής της «συνεργασία-Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια».

Ο Γιάννης Πισιμίσης μετά την κατάθεση του συνδυασμού έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θέλουμε πραγματικά η “Νέα Πνοή” να εκπροσωπήσει και να εκφράσει κάθε πολίτη στα Βριλήσσια, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια μεγάλη κοινωνική αποδοχή και συναίνεση στο πρόγραμμά μας. Να οικοδομήσουμε σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες μας για να κάνουμε πράξη τη μεγάλη αλλαγή και αναβάθμιση της πόλης μας τα επόμενα χρόνια.

Η παράταξη «συνεργασία – Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» είναι ένας ευρύς αυτοδιοικητικός σχηματισμός. Το πρόθεμα «συνεργασία» στο όνομα της παράταξής μας υποδηλώνει ακριβώς αυτό το ανοικτό και ευρύ πλαίσιο κοινωνικής και αυτοδιοικητικής συμμετοχής και συνεργασίας στην προσπάθεια να αλλάξουμε την προοπτική της πόλης μας, να κάνουμε τα Βριλήσσια έναν πραγματικά σύγχρονο ευρωπαϊκό Δήμο, σημείο αναφοράς στον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας.
Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους τους υποψήφιούς μας.
“.

Αυτοί είναι οι 73 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης “συνεργασία – Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια”