Ο Μιχάλης Λεκάκος, διακεκριμένο στέλεχος επιχειρήσεων και μέλος της ΠΕ της ΝΔ, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα, με την Παράταξη του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική»
Γ. Πατούλης: «Ένα από τα πιο δραστήρια ιδρυτικά στελέχη της Νέας Αρχής δίνει και πάλι τον αγώνα για να κάνουμε την Αττική Πρώτη. Συνεχίζουμε ενωμένοι»
Ο Περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική»Γ. Πατούλης, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του Μιχάλη Λεκάκου, ως υποψήφιου Περιφερειακού ΣυμβούλουΔυτικού Τομέα, στην Παράταξη«Νέα Αρχή για την Αττική».
Η καταστατική θέση των αιρετών, δεδομένου ότι το ισχύον θεσμικό πλαίσιο περιλαμβάνει ελάχιστες προβλέψεις για…
Σε παρεμβάσεις που ενισχύουν τις ήπιες μορφές μετακίνησης και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών εστιάζει…
Τα όσα ορίζει η νομοθεσία για υποβάθμιση του περιβάλλοντος εφάρμοσε, χωρίς εκπτώσεις η Περιφέρεια Νοτίου…
Στόχος να είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο.
Σε παρεμβάσεις ουσιαστικής αναβάθμισης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας προχώρησε ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας,…
Για δολιοφθορά κάνει λόγο ο δήμαρχος Λέρου, για τη μη λειτουργία του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού και…