Δε. Απρ 29th, 2024

Κρήτη: Ο Μιχάλης Καραμαλάκης υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου

Ραγδαίες εξελίξεις στο δημοτικό σκηνικό του Ηρακλείου τροφοδότησε η απόσυρση του ενδιαφέροντος του Γιάννη Κουράκη σχετικά με τον δήμο που, όπως έγραψε το Cretlaive, γνωστοποιήθηκε στη συνεδρίαση της δημοτικής παράταξης “Ηράκλειο 3.7.5”, η οποία συνεδρίασε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας.

Όλα δείχνουν – σύμφωνα και με επιβεβαιωμένες αλλά και διασταυρωμένες πηγές μας – ότι ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης θα είναι υποψήφιος για το δήμο Ηρακλείου.

Παρά το γεγονός πως, όπως πρώτοι γράψαμε την περασμένη Παρασκευή, είχε ατονήσει το ενδιαφέρον του στρατηγού για την υποψηφιότητα, τα πράγματα άλλαξαν δραματικά τις τελευταίες ώρες και για αυτό άλλωστε είχαμε και την απόσυρση του ενδιαφέροντος του Γιάννη Κουράκη, αν και μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής ο πρώην δήμαρχος έλεγε σε συνεργάτες του πως τελικά θα κατέβει.

Έτσι κι αλλιώς οι δυο υποψηφιότητες ήταν σε αλληλεπίδραση όπως είχαμε γράψει και το πράσινο φως Καραμαλάκη αυτόματα “άναψε stop” στον Κουράκη.

Δεν αποκλείεται και σήμερα Τρίτη, να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις – άγνωστο ακόμα είναι αν θα έχουμε και την επίσημη στήριξη από τη ΝΔ με μια πιθανή φωτογραφία του στρατηγού με τον Μητσοτάκη ή θα επιλέγει ένας διαφορετικός δρόμος για να δημοσιοποιηθεί η υποψηφιότητα του.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η ισχυρή υποψηφιότητα Καραμαλάκη αλλάζει τα δεδομένα και δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον για το δήμο Ηρακλείου!

Πηγή: Creta live